Kezdőoldal » Ünnepek » Karácsony » Ti mivel ajándékozzátok meg...

Ti mivel ajándékozzátok meg szeretteiteket Karácsonykor?

Figyelt kérdés
2014. dec. 13. 17:16
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
83%
Kedves 10. Nagy cucc lenne a karacsonyod, mondjuk ha afrikaban elnėl.
2014. dec. 13. 18:11
 12/26 schocko ***** válasza:
35%
Semmivel, nem szoktunk sem adni, sem kapni Karácsonykor...nem tartjuk fontosnak...
2014. dec. 13. 18:24
 13/26 anonim ***** válasza:
88%

Nem tehetem meg azt hogy segitsem a szegeny embereket, de nem is rugok belejuk, azal hogy lesz@rom.

Egyebkent ha itt jarunk segitem a csaladtagjaimat.

Csak maga a a gesztus amiben irod a velemenyedet elege lekezelõ, es õnzõnek is tunik.

Ha nem is adakozol legalabb ne is rugj belejuk, ugyan olyan ember mint te vagy en !

2014. dec. 13. 18:38
 14/26 anonim ***** válasza:
37%

Anyukámnak egy szép kabátot vettem (Burberry), a férjének egy üveg whiskyt (Lagavulin 16).

Barátnőmnek táskat (Louis Vuitton), és swarovski fülbevalót.

Bátyám és a felesége egy wellneshétvégét és egy 55 collos TV-t kap.

A húgomnak meg jövőhéten fogok venni egy iPhone 6-ot.

Ennyi, másnak nem veszek semmit.

2014. dec. 13. 18:38
 15/26 anonim válasza:
92%

Esküszöm, nem tudom megállni hogy ne irjam le a véleményemet (nem érdekel ha lepontozva leszek miatta)... és méghogy a magyarok milyen szegények... hát olyan ajándákokat irtatok apám, hogy húúú...

Talán egy választ olvastam amiben megtaláltam az én árkategóriám, pedig mi sem állunk.

Én dolgoztam az elmúlt fél évben, de nem fogom Karácsonyra elherdálni az összes keresett fizum...

Én maradok a jelképes ajándékoknál, mert a családban az ilyeneket szeretik, handmade cuccokat, vagyis ami szivből jön.

Még fogok nézelődni utánuk, de mindenképp egyedit és low budget-est akarok.

2014. dec. 13. 18:41
 16/26 anonim ***** válasza:
Fogalmam sincs. Senkinek nem kell semmi. Amikre mostanában szükség volt, azokat már mind megvettük. Valami kisebb ajándékok biztos lesznek, de ezeket anya meg mama szokták intézni. Annyira semmi ötletem, hogy még húgomnak is csak egy ajándékutalványt vettem a kedvenc boltjában, pedig vele kapcsolatban általában kreatív vagyok. Még azt se tudom én mit kérjek.
2014. dec. 13. 18:41
 17/26 anonim ***** válasza:

Anyukámnak házi készítésű videómontázst családi fotókból, zenei aláfestéssel.

A többieknek még nem tudom.

2014. dec. 13. 18:43
 18/26 anonim ***** válasza:
ó, 38%-os, most meg itt játszod az eszed? NEm olt elég valamelyik nap a kismamánál, te nagyon hülye?
2014. dec. 13. 18:48
 19/26 anonim ***** válasza:

ma 18:41-nek.

Én írtam, hogy a férjemnek akváriumot vettem, és ő meg teljes ruha felszerelést.

Mi sem vagyunk gazdagok, sőt hiába élünk külföldön igencsak meg kell fogni a pénzt.

De én mindig előre tudtam gondolkodni. Már tavaly óta tudtam, hogy a férjem nagyobb akváriumot akar majd. Így volt 14 hónapom arra, hogy félretegyem rá a pénzt. Havonta 30 fontot tettem félre a fizetésemből, és így tudtam megvenni ebben a hónapban az akváriumot. A teljes ruhatáram meg nem volt olyan drága, hiszen karácsonykor minden ruhát 60-80 % árban leáraznak.

Én egyébként már most tudom, hogy jövő karácsonykor mit ajándékozok a férjemnek. Az sem lesz olcsó, de januártól szépen félreteszem a kis pénzemet, és év végére meg fogom tudni venni. Így kell csinálni..

2014. dec. 13. 20:40
 20/26 anonim ***** válasza:
Nálunk nem kell ahhoz karácsonynak , vagy születésnapnak lennie , hogy megajándékozzuk egymást .., mi spontán is szoktuk ha úgy jön ki a lépés . De ha éppen karácsony van mondjuk , akkor miért ne lephetné meg az ember a szeretettét olyan dologgal , amire tudja hogy a másik amúgy is vágyik o.O ? Aprósággal , figyelmessegből bármikor van módunk spontán meglepni a másikat ... A karácsonyra ... , születésnapra jobban rákészül az ember ... Legalábbis mi !
2014. dec. 14. 05:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!