Ti mivel ajándékozzátok meg szeretteiteket Karácsonykor?
Kulfoldon elek es mivel nem megyunk haza unnepekre igy ebben az esetben, csak a gyerekek kapnak tolem ajandekot,
kereszt.l.4 eves babat kap babakocsibal es tanc szonyeget
novere. 8 eves. Kulcsus naplot kap, illetve egy tarsasjatekot,
hugom 18 eves. Es neki penzt adok karacsonyra ugyis babat var
Ferjemnek nem tudom hisz mi nem csak karacsonykor ajandekozuk meg egymast, igy valami kis aprosagot.
mi most 1000-1500ft/főnél húztunk határt. Előző karácsonyunk nagyon költséges volt, most meg szükség nagy dologra nincs, szóval
- apukám kap egy Balaton térképet (kerékpáros), mert sokat járnak oda és túrázni is szoktak, de mindig csak úgy elindulnak valamerre cél nélkül.
- anyukám kap egy csomag bio mosócuccot, mosószóda, fehérítő, illóolaj, hogy próbálja ki, mert szerintem jó
- öcsém kap egy izofóliát a túlélőcsomagjába
- párom szintén, jelképesen, mert magunknak egy drágább autósülésbe ruházunk a babának még Karácson előtt
- a fiunk egy alig használt bébitaxit
- anyósoméknak karácsonyfadíszeket csinálok az unokájuk kéz és láblenyomatával
- sógornőmék házi szaloncukrot kapnak szép csomagolásban
- a kislányuk pedig színes hajcsattokat
+ 22-e körül derül ki, hogy lesz e kistesó, vagy nem, az egy bónusz ajándék lesz mindenkinek.
Én már megvettem az ajándékokat.
Anyumnak ezt vettem:
Mostoha apámnak ezt:
Pont jól jött, hogy 1-2 hónappal ezelőtt meghallottam, hogy anyumnak tönkrement az edző cipője, és venni akar, a nevelőapám, meg mindig akart shakes mixert, de mindig halogatja a megvásárlását, mert mindig mást vesz..
21/F
Mi már át is adtuk az ajándékot egymásnak. Nem azért mert annyira rohanunk előre, hanem mert így jött ki a lépés.
Mivel karácsonyi vacsorapartira vagyunk hivatalosak, így én karácsonyra a férjemtől teljes ruhatárat kértem. Már meg is vettük a kosztümöt, blúzt, bőrcsizmát, és ugye a 80 fontos fodrász ára is karácsonyi ajándék lesz. Emellett kaptam egy új mp3 lejátszót amit úszás közben is tudok használni.
A férjem éppen tegnap kapta meg az ajándékát, mert a csomagküldő szolgálat 5 nappal korában hozta ki. Megkapta tőlem az új akváriumot ami 500 literes. Már készíti elő, hogy 24-re üzemképes legyen :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!