Kezdőoldal » Ünnepek » Karácsony » Nem tudom, hogy mit kérjek...

Nem tudom, hogy mit kérjek karácsonyra, tudnátok segíteni, légyszi?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Idáig mindig volt konkrét elképzelésem, idén viszont nem tudok semmit se mondani, aminek örülnék, és még nincs meg. Kérlek, hogy segítsetek! (inkább egy nagy ajándékra gondoltam, mint több kicsire)

Köszönöm :)

15L

2014. dec. 9. 21:23
 1/6 anonim válasza:
47%
Vibrátor... jó.. kellemes ajándék... és még a csúcsra is felrepít :P
2014. dec. 9. 21:40
 2/6 anonim ***** válasza:
Kérj pénzt. Tedd el későbbre, amikor már tudod, hogy mit szeretnél.
2014. dec. 9. 21:57
 3/6 anonim ***** válasza:
Hajvasaló, kenceficék, robotgép, konyhai cuccok, ágynemű, pizsoma (én így írom), pendrive (amire sokminden fér 20.000 ft, tudtad? :O) , köntös, futócípő, welnesshétvége.
2014. dec. 10. 01:38
 4/6 anonim válasza:
Ha nem tudod mit kérj akkor nincs igazán szükséged semmire, azaz kérj lóvét azt akkor ráérsz elkölteni, ha mindenképp elakarod.
2014. dec. 10. 07:55
 5/6 anonim ***** válasza:
Én idén új telefont kértem, szóval ha neked is már régóta megvan és már nem működik jól, kérj azt. Vagy tabletet, e-book-ot, laptopot,vásárlási utalványt a kedvenc ruhaboltodba vagy más boltba, családi utazást, kisállatot, babzsákfotelt.
2014. dec. 10. 12:23
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen az értelmes válaszokat (nem neked kedves 1.):)
2014. dec. 11. 15:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!