Mit kérjek karácsonyra? (12/l) Többi lent.
Szüleim nem tudják mit vegyenek nekem karácsonyra. Tudom a karácsony nem erről szól, de ők kérték mondjak valamit. Ilyenekben gondolkodtak:babzsák, új cipő, szép ruhák.
Könyvet a nagyiméktól kapok.Telefono, lap topom már van.Nagyon szeretek sportolni (de sport cuccaim is vannak pl. futócipő, táncos ruhák stb. Légyszi csak értelmes válaszolók írjanak! Köszi! :)
amit az "ilyenekben gondolkodtak"-ba írtál azok nem lennének jók?
szerintem kérhetnél valami szép szobadíszt is. pl. hógömb, lávalámpa, sólámpa, növények, falikép, dísztárgyak.
vagy esetleg kérhetsz tabletet vagy mp3/4/5 lejátszót ha van rá szükséged
remélem tudtam segíteni
Én pont fordított helyzetben vagyok, mint te, nem tudom eldönteni, hogy mit kérjek, leírom, hátha segítek valamit.
Szóval, amit végül kérek:
új telefon apától (a mostani be se kapcsol)
ruhák és egy könyv anyukámtól
új cipő, edzőtáska nagyszülőktől
új szemüveg (keret) déditől
Ami lehetőség volt még:
Új tolltartó, hangfal (az nagyon jól jönne), még több könyv:D, hamarosan költözünk,így az új szobámba kiegészítők (párna, + ágynemű, díszek etc.), egy új asztali lámpa, nyomtató (szintén hasznos lenne), új billentyűzet és egér, egy jobb minőségű fényképezőgép, xbox játékok, hógömb.
Ha kell még ötlet szólj:D 13/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!