Kezdőoldal » Ünnepek » Karácsony » Mit kérjek karácsonyra?...

Mit kérjek karácsonyra? (12/l) Többi lent.

Figyelt kérdés

Szüleim nem tudják mit vegyenek nekem karácsonyra. Tudom a karácsony nem erről szól, de ők kérték mondjak valamit. Ilyenekben gondolkodtak:babzsák, új cipő, szép ruhák.

Könyvet a nagyiméktól kapok.Telefono, lap topom már van.Nagyon szeretek sportolni (de sport cuccaim is vannak pl. futócipő, táncos ruhák stb. Légyszi csak értelmes válaszolók írjanak! Köszi! :)

2014. dec. 8. 14:03
 1/4 anonim ***** válasza:

amit az "ilyenekben gondolkodtak"-ba írtál azok nem lennének jók?

szerintem kérhetnél valami szép szobadíszt is. pl. hógömb, lávalámpa, sólámpa, növények, falikép, dísztárgyak.

vagy esetleg kérhetsz tabletet vagy mp3/4/5 lejátszót ha van rá szükséged

remélem tudtam segíteni

2014. dec. 8. 15:05
 2/4 anonim ***** válasza:

Én pont fordított helyzetben vagyok, mint te, nem tudom eldönteni, hogy mit kérjek, leírom, hátha segítek valamit.

Szóval, amit végül kérek:

új telefon apától (a mostani be se kapcsol)

ruhák és egy könyv anyukámtól

új cipő, edzőtáska nagyszülőktől

új szemüveg (keret) déditől

Ami lehetőség volt még:

Új tolltartó, hangfal (az nagyon jól jönne), még több könyv:D, hamarosan költözünk,így az új szobámba kiegészítők (párna, + ágynemű, díszek etc.), egy új asztali lámpa, nyomtató (szintén hasznos lenne), új billentyűzet és egér, egy jobb minőségű fényképezőgép, xbox játékok, hógömb.

Ha kell még ötlet szólj:D 13/L

2014. dec. 8. 16:40
 3/4 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! :) Vegul csizmat es oldaltaskat kertem.
2014. dec. 10. 15:11
 4/4 anonim ***** válasza:
oldaltáskát én is kapok :D
2014. dec. 10. 15:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!