Mit kérjek karácsonyra? (14L)
Tudom rengeteg ilyen kérdés van már, igen visszaolvastam elég sokáig csak az a gond hogy így sem találtam semmi olyat ami jó lenne. Igen azt is tudom hogy nem erről szól a karácsony. De már 2 éve mindig az van hogy a szüleim olyan dolgokat vesznek amire semmi szükségem, vagy éppen nem tetszik. Ezért megkértek, hogy írjak össze egy lapra pár dolgot amit szeretnék és majd kiválasztják és úgy mégis csak van valami meglepetés is..
Laptop,telefon,tab,ps3,könyvolvasó ilyesmik már vannak.. Ruhán is gondolkoztam de igazából az is van elég.Könyvet mindig nagyszüleimtől kapok.És tényleg fogalmam sinc smit kérhetnék.
Igazából rólam annyit kell tudni, hogy érettebb vagyok a koromnál kinézetileg és gondolkodásilag is. Verseny táncolok, de nincs párom szóval a hobbimhoz kapcsolódó dolgok is kilőve.Szeretem az állatokat, van sünöm, macskám, kutyám, halaim, madaraim.
Szia velem is ugyan ez a helyzet... en is oszzeirtam egy csomo cuccot pl: Michael Kors penztarcat taskat orat, ipadot, Dolce&Gabbana parfumot, iPhone6vagy6+, meg egy csomo hatalmas ikeas gyertyat mert immadom a gyertyakat. :D
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!