Az ciki ha nem kapok semmit karácsonyra?
Figyelt kérdés
mármint hogy ha suliban kérdik hogy mit kaptál karácsonyra,és te azt mondod h semmit. az ciki ?2014. dec. 4. 18:43
11/18 anonim válasza:
Szeretetet biztos fogsz kapni :) és az a legértékesebb !!!
12/18 anonim válasza:
Nem ciki, nekem sem ciki,mivel nem fogok kapni semmit sem.
13/18 anonim válasza:
Megmondod, hogy nálatok nem az ajándékozásról szól az ünnep. Sok ismerősömnél nincs ajándékozás vagy maximum jelképes apróságokkal. És nem feltétlen azért, mert nincs rá keret.
14/18 anonim válasza:
Szerintem meg pont az a ciki, ha valaki elvarja, hogy a legolcsobb ajandeka is min 10ezer Ft erteku legyen. Vagy, ha valaki azon problemazik, hogy egy doboz csokit kap.
Ha jol emlekszem ezt a szitut a Harry Potter elso reszeben figurazzak ki. Milyen szanalmas az a kover gyerek aki csak x mennyisegu ajandekot kap. (Baraz szulinap azt hiszem, de a lenyeg az ajandek)
15/18 anonim válasza:
5 éve semmit nem kaptam szülinapomra és karácsonyra, nem tartom cikinek csak egyszerűen nem kötőm más órára!
16/18 anonim válasza:
Bocs telefon automatikusan belejavított...
Orrára
17/18 anonim válasza:
Egyáltalán nem ciki! De nem is foglalkoztasson, hogy mások annak gondolják-e.
18/18 anonim válasza:
Az a ciki aki arrol dicsekszik, hogy mit kapott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!