Családban pároknak milyen karácsonyi ajándékot adtok?
Szerintem ilyenkor praktikus adni olyan szépen összeállított családi pakkot.
Amiket kosárban nagy celofánba tesznek, készen is árulják, de ti összeállíthattok egy olcsóbb csomagot, mert ezek általában drágák.
És akkor ezekbe lehet halmozni mindenfélét: teák, kavék, gyümölcsök, pezsgő, csokik, bonbon... minden jóság ami az ilyesmikbe kerülni szokott.
Így nem kell azon agyalni, hogy most XY személyszerint mit is kapjon és talán olyat kap ami valójában haszontalan lenne neki.
Így pedig mindenki megtalálja a magának valót!
Nálunk ez egyszerű, tesómék most költöznek össze, úgyhogy ők kapnak egy szép 2 személyes ágyneműgarnitúrát.
Férjem tesóival még tavaly megbeszéltük, hogy nem adunk egymásnak ajándékot, csak a gyerkőc kap valamit mindenkitől, ő az egyik sógornőm kislánya, mi felnőttek pedig elmegyünk együtt január közepén egy hosszú hétvégére (a kislány nélkül, ő addig nagymamizik), mert nagyon ritkán tudunk együtt lenni. Ez tavaly is nagyon jól sikerült.
én ezt szoktam adni :
saját készítésű lekvár, szörp, magos diós méz, grillázs, társas játék textilből, fürdő só stb....
meg ami eszembe jut
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!