Mikor kezdtek el Karácsonyra nézelődni és vásárolni?
Sziasztok!
Mikor kezdtek el Karácsonyra nézelődni és vásárolni???
Köszönöm a válaszokat!
Már évek óta leszoktunk az ajándékozásról, mert nem telik rá.
Egy közös, ünnepi vacsorára összeül a család, nekünk ez az ünnep és így is szép.
A lányunknak szoktunk venni valami apróságot, ezt november-december környékén veszem meg.
Én egész évben készülök, de nálunk hagyomány, hogy felnőtt nem kap vásárolt ajándékot. Különleges befőtt, lekvár, kötött, horgolt dolgok, kézműves dolgok. Kollégák is sk ajándékot kapnak, család is, szóval hosszú idő.
az étel egész évben alakul, van a könyvjelzők közt egy karácsony mappa, ha bármi olyant látok, sütit, főételt, dekort, oda mentem. November közepén szoktam átnézni, akkor nagyjából összes is áll, dec elején letudom a bevásárlást, és akkor mosolyogva nézem a sok dilist, akik kapkodnak és hisztiznek két nappal karácsony előtt, hogy mit nem kaptak :)
Ősszel.
Pl. ilyenkor már elkezdek gondolkodni, hogy kinek mit szeretnék ajándékozni, és ha valami nagyobb értékű, akkor teszek rá félre pénzt. A férjemnek most egy parfümöt szeretnék, az meg általában nem két forint.
De pl. a rokongyerekek ajándékát már megvettem.
1-2 ajándékot már most megvettem.
pl. barátnőmmel vásárolgatni voltunk, és volt valami, ami nagyon tetszett neki, de sajnálta rá a pénzt, és inkább fájó szívvel otthagyta. Én pedig később visszamentem érte, és megvettem. Így tuti olyat kap majd, aminek örül, és már most meg kellett vennem, mert 2 hónap múlva már nem biztos, hogy lesz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!