Kismamik! Ti mit kaptatok a parotoktol karacsonyra?
Figyelt kérdés
Kort is irjatok lecci (:2013. dec. 25. 08:45
1/21 anonim válasza:
30 vagyok. Sószappan, körömlakk, csoki, Mp3 lejátszó, könyv. Te mit kaptál? :)
2/21 anonim válasza:
29 vagyok. Lábtartó szoptatáshoz, kerámia rénszarvas (tök cuki) és egy könyv :)
3/21 anonim válasza:
Hajvasalot.
Tavaly ilyenkor tönkrement es azota nem jutottak el odáig, hogy vegyek ;)
O szerszamosladat kapott, benne különböző szerszamkkal.
4/21 anonim válasza:
23 vagyok. En igazabol meg joval kari elott megkertem, hogy ne vegyen semmi terhes holmit, szoval kaptam egy csodamodern, "wow" kategorias telefont, (megsugom, nem igazan volt szuksegem ra, de szerinte a regi "nyomi" volt :D), 2 csodddddalatos parfumot, egy a "ferfi lelekrol" szolo konyvet (:DDD), egy szep orat + ekszereket, vasarlasi utalvanyokat a kedvenc uzleteimbe, egy taskat, es azert a doboz aljan elfert ket rugi is, az egyiken "Handsome, like daddy", a masikon "Beautiful, like mummy" feliratok :))
5/21 anonim válasza:
Jaaaaj es igen, egy komplett hajformazo szettet, vasalo, gondorito, hiperszuper hajszarito, kismillio balzsam, kencefice, minden van benne.
Koszi 3as, hogy emlekeztettel :)
6/21 anonim válasza:
Én arany nyakláncot medállal. Gyönyörû! :)
22 vagyok.
7/21 anonim válasza:
Nekem nyomta a pocimat a mosdó sminkeléskor, ezért kijártam sminkelni a folyosón lévő tükörhöz, a Jézuska pedig nagyon figyelmes volt és hozott a fürdőbe egy fésülködőasztalt. Kaptam még kismama ruhát (én kértem), sminket, krémeket, formatervezett konyhai eszközöket (ezt is én kértem) és szilveszteri utazást. 32 éves vagyok.
8/21 anonim válasza:
egy konyhai digitàlis mérleget. 25 vagyok.
9/21 anonim válasza:
Habfürdőket és fürdősót, mert nagyon szeretem a forró fürdőt, de már közel 9 hónapja nem ülhettem be a kádba ejtőzni.
Könyveket, köztük a True Blood utolsó részét, így megvan a teljes sorozat. :)
Nagyon finom parfümöt, olyat, amit tavaly is kaptam, de a kisfiam eltörte még eltörte hónapokkal ezelőtt.
10/21 anonim válasza:
Telefont kaptam:) 26 éves vagyok,és 32 hetes kismama.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!