Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Kismamik! Ti mit kaptatok a...

Kismamik! Ti mit kaptatok a parotoktol karacsonyra?

Figyelt kérdés
Kort is irjatok lecci (:
2013. dec. 25. 08:45
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:

Mar ne haragudjatok, de miert kellett lepontozni?! Ez egy kerdes volt, raadasul olyan, amire nincs rossz valasz, megis mi az, ami annyira szurja valaki szemet a valaszomban?!

4-es

2013. dec. 25. 11:48
 12/21 anonim ***** válasza:
100%
Én a Páromtól és a mamájától egy 3 szintes elektromos zöldség,gyümölcs,hús párolót kaptam :) Ha meg lesz a pici egészséges ételeket tudok majd neki csinálni :) anélkül hogy ott állnék a tűzhely mellett!!:)Nagyon örültem neki :) Ki is próbáltam :) 1kg zöldséget (fagyos állapotban) 20 Perc alatt elkészítette a gép :) Nagyon praktikus :) A. 26 éves!!
2013. dec. 25. 12:52
 13/21 anonim ***** válasza:
Semmit. :-) Nem szoktunk egymasnak venni. :-) De elotte kaptam kabatot, igy hivatalosan az az ajandekm. O cipot kapott ugyanigy. :-) En meg meglepikent a gyerekekkel keszitettem neki egy fotokeretet "Apa a legjobb" felirattal es o es a gyerekek kozos fotojaval. :-) O nem az az alkoto tipus, venni meg szerintem mar nem is mert volna semmit, mert Mikura vett egy parfumot en meg jol letorkoltam, hogy minek kolti ra a penzt, amikor 3 parfumom is van itthon. :-)
2013. dec. 25. 13:39
 14/21 anonim ***** válasza:
Ja es 26 vagyok.
2013. dec. 25. 13:41
 15/21 anonim ***** válasza:
100%
Taskat, csak meg nem erkezett meg, mert kulfoldrol rendeljuk. 22 vagyok.
2013. dec. 25. 13:46
 16/21 anonim ***** válasza:
100%
Szárítógépet, ametiszt köves aranyfülbevalót. 37N
2013. dec. 25. 17:06
 17/21 anonim ***** válasza:
én kaptam egy akvárium szettet(állatmániás vagyok,és jelenleg nincs semmien állatunk,hal meg elfér a baba mellett:)),kaptam egy gyönyörű gyűrűt,egy könyvet a hozzátáplálásról,egy doboz fürdőgolyót amiben volt egy pocak krém is.:)most készült el a kiságy is,mondtam,hogy bőven elég az is.26 éves 31hkm
2013. dec. 25. 19:51
 18/21 anonim ***** válasza:

Találtunk egy cicát és megtartottuk,ez lett az ajándék.Volt már 3 cicánk,ő lett a 4.,de mivel kidobták,így megsajnáltuk és befogadtuk(kertes ház,elfér és imádjuk a macskákat)

Férjem meg a babát kapta lényegében,mert nemrég derült ki,hogy már 3-an vagyunk.

Egymásnak nem nagyon szoktunk ajándékozni,év közben egy-egy csoki,cukrászda,néha pizza stb. is van,de külön karácsonyi ajándék a férjem gyerekkora miatt nincs.Fát díszítünk,főzünk finomat együtt vagy étterembe megyünk és ennyi :-)

2013. dec. 25. 20:06
 19/21 anonim ***** válasza:

Utolsó vagyok,bocsi lemaradt:

Én a feleség vagyok 24 éves,a kedvesem 27.

2013. dec. 25. 20:07
 20/21 anonim ***** válasza:

De joo nektek, csajok (:

Az en parom orosz, kint elunk, es itt jan. 7.en van karacsony. Parom azt mondta, olyan ajandekot kapok, hogy el fogok ajulni az oromtol, szoval mar tukon ulok :DD

Boldog babavarast mindenkinek (:

2013. dec. 25. 22:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!