Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Sikerült beszerezned gyermeked...

Sikerült beszerezned gyermekednek karácsonyra az eltervezett ajándékot?

Figyelt kérdés
Most hallottam a híradóban, hogy bezárt az egyik játéknagyker, és sokan emiatt esetleg nem kapják meg a netes rendeléseiket. Erről eszembe jutott, hogy tavaly nekünk két hétig keringett a postán egy Barbie baba, ami csak karácsony után érkezett meg. Tudom, mennyire elkeserítő érzés volt :( Pusztán csak kíváncsiságból érdeklődöm, hogy sikerült-e megszerezni az áhított ajándékot, ha nem, mit, és miért nem?
2013. dec. 23. 18:48
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%

Sikerült.:)

Egy több részből álló puzzle-t rendeltem neki a netről, ami rögtön másnapra megérkezett és egy tűzoltóautót kapott, de azt itt helyben, boltban vettem meg személyesen.

Viszont a páromnak rendeltem egy pulóvert, na, az nem érkezett meg.:(

2013. dec. 23. 18:56
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
Igen, mert évek óta kizárólag a Játéknetről rendelek, bennük megbízom maximálisan. Most két héttel ezelőtt megrendeltem mindent.
2013. dec. 23. 19:05
 3/13 A kérdező kommentje:

Talán még holnap megérkezhet, bizakodjunk!

Mi ma hoztuk el az utolsó ajándékot, de arról szerencsére tudtam, hogy már a boltban vár napok óta.

Az idén valahogy úgy jött ki a lépés, hogy minden ajándékot sikerült boltban megtalálni a legkedvezőbb áron, így nem kellett a postázás miatt izgulnom.

2013. dec. 23. 19:07
 4/13 A kérdező kommentje:
És úgy nem járt senki, hogy azért nem tudta megvenni, amit eltervezett, mert már mindenhol elfogyott?
2013. dec. 23. 19:08
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
Mindent. :) Már októberben megvettünk mindent, éppen azért, mert féltem, hogy később már nem lesz.
2013. dec. 23. 19:45
 6/13 anonim ***** válasza:
100%
Nekünk is sikerült mindent beszerezni.
2013. dec. 23. 19:56
 7/13 anonim ***** válasza:
100%
Sikerült szerencsére. Nálunk november végén van az egyik gyerek névnapja, karácsony előtt szülinap is van. Már novemberben elkezdünk listázni, hogy kinek mi vennénk és ezzel együtt vásárolni is.
2013. dec. 23. 20:06
 8/13 anonim ***** válasza:
Igen már kb 3 hete megérkezett.Megrendeltem hétfőn este és szerda délelőtt már itt volt.
2013. dec. 23. 20:17
 9/13 anonim ***** válasza:

Októbertől gyűjtögetjük a meglepetéseket.

Aztán december elején lediktálta, mit szeretne ő és mit a kishúga a Jézuskától. Szerencsére majdnem egyezett a dolog, így csak pár apróságot kellett vennünk. Becsomagolva még nincs mind, majd ma éjszaka...

2013. dec. 23. 21:01
 10/13 anonim ***** válasza:
Szerencsére sikerült mindent beszereznem.Sajnos többször volt problémám a netes oldalakkal,így én személyesen veszem meg az ajándékokat.
2013. dec. 23. 21:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!