Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Sikerült beszerezned gyermeked...

Sikerült beszerezned gyermekednek karácsonyra az eltervezett ajándékot?

Figyelt kérdés
Most hallottam a híradóban, hogy bezárt az egyik játéknagyker, és sokan emiatt esetleg nem kapják meg a netes rendeléseiket. Erről eszembe jutott, hogy tavaly nekünk két hétig keringett a postán egy Barbie baba, ami csak karácsony után érkezett meg. Tudom, mennyire elkeserítő érzés volt :( Pusztán csak kíváncsiságból érdeklődöm, hogy sikerült-e megszerezni az áhított ajándékot, ha nem, mit, és miért nem?
2013. dec. 23. 18:48
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

mi is mindent megvettünk már, de este azon merengtem, hogy még egy kis apróság nem ártana. na ma ki is mentem a Guliverbe, aztán csak a számat tátottam, hogy normális ezek, hogy zárva vannak? :)

mindegy, átmentem az Auchanba, marha nagy leértékelések voltak így nem is olyan apróságot vettem olcsón :)

2013. dec. 23. 21:50
 12/13 anonim ***** válasza:

Egyet nem sikerült, de tul.képpen nem számít. A Barátnőm, Bori c. sorozat egyik könyvét nem tudtam beszerezni (szerencsére a Librin keresztül mégis, csak még nem jött meg), de sebaj, másik 3 rész megvan! :)

A többit meg már októberben megvettük.

2013. dec. 23. 22:24
 13/13 anonim ***** válasza:
Sikerult, mar joval elotte megrendeltem mindent, nem akartam tomegben rohangalni az utolso pillanatban.
2013. dec. 24. 13:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!