Csiribiri torna vs Ringató? Aki már volt mindkettőn, melyik tetszett jobban Neked, illetve gyermekednek?
Mi voltunk már Ringatón és tornán is kisfiammal. Igaz ez Kerekítős bábos torna, de gondolom hasonló lehet a Csiribiri-hez.
5 hónaposan kezdtünk járni, akkor a ringatót nagyon élvezte, tetszett neki a sok dal, mondóka, aztán mikor belejött a mozgásba, már nem érdekelte, és akkor egy darabig nem is mentünk, majd 1 éves kora körül mentünk el párszor a tornára, úgy látszik tetszik neki, biztos fogunk járni ide is. (13 hónapos most)
Nekem mindkettő tetszik, sok új mondókát tanulok én is, amiket otthon is szoktam mondogatni a fiamnak. Szeretek más anyukákkal beszélgetni, tapasztalatokat megosztani, cukik nagyon a babák. Jó kis közösségek ezek.
A babáknak teljesen mindegy. Az ilyesmi csak és kizárólag az unatkozó anyukák szórakoztatására van kitalálva.
Van, amelyik baba elvan, elnézelődik, van, amelyik szenved tőle, mert idegesíti körülette a sok idegen, de az tökmindegy nekik, hogy az anyukák melyik fajta programmal szórakoztatják magukat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!