Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Hol veszel overállt vagy...

Hol veszel overállt vagy télikabátot a babádnak/gyermekednek?

Figyelt kérdés
2013. szept. 28. 23:05
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:

A Tescoban szoktam venni a télikabátot. Mindig nagyon csini, meleg, jó minőségű és az ára is kedvező. Eddig 3 kabátja volt onnan. Overallt mindig örököltünk eddig, így azt sosem figyeltem a Tescoban. :) De ha idén nem kapunk senkitől, biztosan ott nézem meg először.

Ja, és 3 éves kisfiú.

2013. szept. 28. 23:20
 2/16 anonim ***** válasza:
46%
Eddig a brendonban vettem, nem tudom, ott hányas méretig vannak, lehet idén már nem kapok ott rá.
2013. szept. 28. 23:26
 3/16 anonim ***** válasza:
vaterán
2013. szept. 29. 06:39
 4/16 anonim ***** válasza:
Most vettem a lanyomra de csak veletlenul. Anyosomek szlovakiaban elnek es elmentunk nezelodni ott vettem neki egy csomo teli cuccot potom penzert. :-) es nagyon jo minoseguek.
2013. szept. 29. 07:24
 5/16 anonim ***** válasza:
0%
Next, George, Gap szeretem ha rá tudom adni több gyerekre is a ruhákat majd. Egyszer vettem a tescoban rugit....na többet semmit az tuti a vaterán használtat nem adok rá az ujat meg nem látom a Brendonba meg ritka ha olyat találok ami tetszik.
2013. szept. 29. 09:00
 6/16 anonim ***** válasza:
Kertben fetrengős overál az Aldiból van. Meglepően meleg és jó minőségű. A "rendes" kabát eddig volt Tom Tailor, most a Zaraban vettem.
2013. szept. 29. 09:13
 7/16 anonim ***** válasza:
Kapom vagy Tesco, Skála
2013. szept. 29. 09:15
 8/16 anonim ***** válasza:
Tavalyi overallja a turiból volt, nagyon szép olyan mint az új potom pénzért. A tavalyi kabátja ami átmeneti és szerencsére jó még rá, a C&A-ból van, valami kuponos akcióval vettem. Az idei télikabátját még tavaly vateráztam, akkor még kicsit nagy volt rá, Next (használt) és nagyon cuki benne. Az idei overallt tesóméktól kaptuk, de ez játszós, lehet fogok venni neki még egy szépet is de még nem tudom hol...
2013. szept. 29. 13:42
 9/16 anonim ***** válasza:
Tavaly a Mihálynapi vásáron vettük, idén vaterán.
2013. szept. 29. 15:12
 10/16 anonim ***** válasza:
örökölte a családban, mint ahogy eddig szinte mindent. Egyébként Tescoban vagy turiban néznék körül. Vagy auchan. Mivel nagy igények nincsenek, biztosan találnék olyat, ami méretben és gyakorlati szempontból is megfelelő. Egy téli szezont húz csak ki, úgyis kinövi.
2013. szept. 30. 07:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!