Nem kaptam semmit karácsonyra (tudom nem ide tartozik), de nagyon szomorú vagyok hogy az osztálytársaim direkt nekem mondják milyen nagy dolgot kapnak. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Az osztálytársaim, direkt nálam dicsekednek hogy ő 50000-res telefont, 170000-es gépet kapott karácsonya, én meg semmit, és ez nagyon elszomorít, mindenki skypeon rámír hogy nézd már telót kaptam, próbálok nem oda figyelni de még is szomorú vagyok, nem az zavar hogy nem kapok semmit, mert szülinapomra se kaptam, hanem hogy direkt gyötörnek hogy milyen jó lenne nekem is új teló, ruha, gép( főleg hogy nekem a programozás a hobbim) stb..., nagyon letört vagyok, mit tegyek hogy vidámabb legyek ezen a boldog ünnepen?(vicces filmeket már próbáltam)2013. dec. 25. 12:58
11/21 anonim válasza:
tényleg, engem is érdekel, hogy mit kaptál!
12/21 anonim válasza:
1.vagyok,gratulálok a versenyhez!Nyugodtan mondd,hogy mit kaptál,látszik,hogy nem dicsekszel.:)
14/21 anonim válasza:
Én is kíváncsi lennék, hogy mit kaptál! Amúgy meg az 50.000Ft-os telefonnal nincs sokmindent dicsekedni, mert az egy alacsony/alsó kategóriás készülék. Habár ha neked nem okostelefonod van akkor megértem, hogy nem tetszik, mert régen nekem sem tetszett. Kellemes ünnepeket!
15/21 A kérdező kommentje:
10000 FT-ot kaptam így anyu fel tudja adni a számlát.
És mindenkinek kellemes ünnepeket kívánok!
2013. dec. 26. 06:15
16/21 A kérdező kommentje:
Ja és egy SimCity nevű játékot számítógépre.
2013. dec. 26. 06:17
17/21 anonim válasza:
A simscity nagyon jó, élvezed ki! Boldog karácsonyt!
18/21 anonim válasza:
ú én nagyon szeretem a SimCity, habár nekem csak a telefonos változata van meg! jó játékot :D
19/21 A kérdező kommentje:
köszönöm!
2013. dec. 26. 15:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!