Szomorú vagyok, mit tegyek?
sziasztok, tesóm diákmunkázik nekem egy kis zsebpénzem van, de megbeszéltük hogy felesbe anyuéknak színházjegyet veszünk, és anyuék kiválasztották a darabot, és hogy kb hova ülnének(egy jó helyet), és tesóm pestre jár suliba így ő jártas és mondtam hogy menjen hamarabb mert hamar elfogynak..ő elment erre közölte, hogy a balkonhoz jutott hely, és nagyon szomorú vagyok emiatt, azt vette meg.. elmondtam anyunak (szomorú voltam), mert a jegyre rá van írva a hely, és nehogy karácsonykor csalódjon, és láttam rajta a csalódottságot, de mondtam hogy nem baj biztos jó lesz úgyis.. de mondta hogy neki ez is öröm, hogy apuval elmehetnek, csak most balkonról nagyon szar látni?:(
tesóm azzal nyugtatott hogy nem..emellett a tesóm vett még dolgokat a szüleimnek, én meg csak egy bonbont még és nagyon szarul érzem magam emiatt a kontraszt miatt..:((
és sajnálom hogy a karácsony már erről szól hogy ki vesz több ajándékot, főleg atesóm ilyen , és mindig mintha verseny helyzetet alakítana ki de mondta hogy ne érezzem magam szarul.. pl van egy bnőm ő az anyukájának csak egy kis szobrot ad és ahhoz képest és sokat adok és tudom hogy ezt más még csak megsem teheti, és én sem szeretném ha erről szólna az egész.:( jah és a tesómtól egy könyvet kértem és abban az értékben adok én is és erre közölte hogy ad mellé még vmit mert elfeljetettem h a könyvet kifizette de hogy ne érezzem magam rosszul.. és nem tudtam ennek örülni egyszerűen rossz:( nem akarom hogy azt higyje hogy nem fontos nekem :(
16l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!