Ki mit kapott karácsonyra?
Figyelt kérdés
2013. dec. 24. 19:56
22/25 anonim válasza:
Tablet, utalvány. Kellemes ünnepeket!
23/25 anonim válasza:
25 ezret.
2 deci házi páleszt, egy üveg bort és egy pezsgőt.
24/25 anonim válasza:
Galaxy SIII, L'Oreal arcápolási csomag, teafüvek, Acqua di Gioia parfüm, Gucci Premiere parfüm, MAC RiRi kollekcióból pár rúzst és pirosítót, és 150 ezret kp-ban, mellé még csokikat. Nagy a család, szerencsére, és anyukám jól szórja az információkat, hogy miket szeretnék kapni. Szerintem év közben jegyzeteli amit mondok, mert csak olyat kaptam, amit említettem pl. vásárlások alkalmával, hogy "de jó lenne...".
25/25 anonim válasza:
Tudom hogy későn írtam,de kaptam Sims 2+összes kiegészítő, Sims 3+összes kiegészítő,nadrágot,mamuszt,fülbevalókat,pénztárcát,könyveket(Szent Johanna gimi összes része).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!