Kezdőoldal » Ünnepek » Karácsony » Tavaly karácsonyra milyen...

Tavaly karácsonyra milyen ajándékot kapott a párod, férjed Tőled?

Figyelt kérdés
Én sajnos még nem tudom,mit kapjon a párom és 3 ajándékot kéne vennem mert névnap , születésnap és karácsony is lesz.Köszönöm a válaszokat!
2012. nov. 7. 10:12
 1/8 anonim válasza:

Mi nem ajándékoztunk :(

Nem veszel neki inkább egy nagyobb ajándékot?

2012. nov. 7. 10:16
 2/8 anonim ***** válasza:

Nekem ez lesz az első alkalom, amikor együtt karácsonyozunk :). Színházjegy mindenképp lesz, aztán valószínűleg egy elegánsabb ing, hacsak addig ki nem talál vmit (nem annyira meglepetéspárti).

Egyébként nem tudom, milyen keretek között gazdálkodhatsz. Jó ötlet lehet még karóra, svájci bicska, díszdobozos elegáns toll, élményajándék (hőlégballonos utazás, mozi-színház-kiállítás, versenyautóban utazás profival, műrepülés profival, wellness stb.).

2012. nov. 7. 10:17
 3/8 anonim ***** válasza:

Üdv sorstárs,én páromnak is 1 hónapon belül kell 3 ajándék,szülinap,névnap,karácsony...

Tavaly karácsonyra kapott egy bőr övet,egy usb-s ventillátort és egy fém szerelhető kiskocsit.

(Szüinapra meleg felsőt,távirányitós kocsit,engem masnival,névnapra nevével feliratozott pezsgőt,csokit,nyáron évfordulóra sétarepülést kapott)

Most szülinapra barkácsoláshoz nézelődök felszerelést,kettőnkről grafikussal rajzoltatok portrét és dumaszinházas belépőt talán)

2012. nov. 7. 10:19
 4/8 anonim ***** válasza:
Házi mozit, 30 e volt, nagyon örült neki, mert mindig is akart hangszórókkal dvd lejátszót, szóval neked nem lehet megmondani , hogy ez meg az jó lesz, mert nem ismerjük a párod, őt csak te ismerheted :)
2012. nov. 7. 10:24
 5/8 anonim ***** válasza:
:( sajnos nem sok mindent vettem neki. Csak olyant kapott, ami kellett. Pl. fürdőlepedő, pizsama, stb..
2012. nov. 7. 11:38
 6/8 anonim ***** válasza:
Ja, idén autóstáskát kap (minden évben venni akarok neki, de kitalálja, hogy nem fogja cipelni, nyáron meg nyafog, hogy nincs mibe vinni a cuccait) :) esetleg deot, meg olyan édességeket, amit szeret, de nem szoktunk venni.
2012. nov. 7. 11:40
 7/8 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm a jó ötleteket, sokat segítettetek!
2012. nov. 7. 19:56
 8/8 anonim válasza:
casio órát
2012. nov. 8. 15:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!