Tavaly karácsonyra milyen ajándékot kapott a párod, férjed Tőled?
Mi nem ajándékoztunk :(
Nem veszel neki inkább egy nagyobb ajándékot?
Nekem ez lesz az első alkalom, amikor együtt karácsonyozunk :). Színházjegy mindenképp lesz, aztán valószínűleg egy elegánsabb ing, hacsak addig ki nem talál vmit (nem annyira meglepetéspárti).
Egyébként nem tudom, milyen keretek között gazdálkodhatsz. Jó ötlet lehet még karóra, svájci bicska, díszdobozos elegáns toll, élményajándék (hőlégballonos utazás, mozi-színház-kiállítás, versenyautóban utazás profival, műrepülés profival, wellness stb.).
Üdv sorstárs,én páromnak is 1 hónapon belül kell 3 ajándék,szülinap,névnap,karácsony...
Tavaly karácsonyra kapott egy bőr övet,egy usb-s ventillátort és egy fém szerelhető kiskocsit.
(Szüinapra meleg felsőt,távirányitós kocsit,engem masnival,névnapra nevével feliratozott pezsgőt,csokit,nyáron évfordulóra sétarepülést kapott)
Most szülinapra barkácsoláshoz nézelődök felszerelést,kettőnkről grafikussal rajzoltatok portrét és dumaszinházas belépőt talán)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!