Kezdőoldal » Ünnepek » Karácsony » 13 éves vagyok, egy nagy...

13 éves vagyok, egy nagy ebédet kellene megszerveznem karácsonyra szerintetek hogyan csináljam?

Figyelt kérdés

Karácsonyra szeretnék egy vacsorát a családnak ( 4 személy ) hogyan rendezzem magát a vacsorát és a taxit is ami eljönne értünk ? egyátalán beférünk 4 en egy taxiba ? 18 év alatt ezt el tudom intézni egyedül ? ha igen akkor , hogy ? már megvan egy tervem de tippeket NAGYON szívesen várok .

Előre is köszönöm a válaszokat .

2013. dec. 15. 21:44
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
De akkor még suli , csak délután tudok elmenni . És jövőhét szobatra terveztem szerintetek az megfelelő időpont ? Olykor sokan vannak ?
2013. dec. 15. 22:10
 12/19 kovpet válasza:

Azért ne írd nekik elő, hogy mit egyenek :)

A taxi tarifáját is meg tudod nézni online.

De szerintem ne lepd meg őket, mert ha van akkorra programjuk, az kínos tud lenni.

2013. dec. 15. 22:20
 13/19 A kérdező kommentje:
neem az bitos , hogy nincs programjuk DE akkor szerintetek , hogyan csikarjam ki belőlük , hogy mit ennének ? Mert nagyon szeretném meglepetésnek .
2013. dec. 15. 22:22
 14/19 kovpet válasza:

Ja, 40-be belefér kétszer is a dolog :)

És nem számít, hogy sokan vannak-e, mert úgyis foglalsz asztalt előre.

2013. dec. 15. 22:23
 15/19 A kérdező kommentje:
szerintetek nagyon rossz ötlet nekem választani nekik ételt ?
2013. dec. 15. 22:30
 16/19 anonim ***** válasza:

Megnéztem az étlapot, nagyon jó ételek vannak rajta. Miért rántott húst és ilyeneket akarsz? Otthon bármikor ehetnek ilyet - sokkal különlegesebb ételek vannak.

Ebbe a keretbe bármi belefér, szerintem hagyd, hogy ők válasszanak az étlapról, amikor odaértetek.

2013. dec. 15. 22:32
 17/19 A kérdező kommentje:
jó ez jó ötlet , köszönöm a válaszokat , lehet , hogy még kiírok ilyen kérdéseket de biztos . Köszönöm a normális megértő kedves , HASZNOS válaszokat .
2013. dec. 15. 22:42
 18/19 kovpet válasza:
Nem kell előre választani, helyben kell. :)
2013. dec. 15. 22:42
 19/19 anonim ***** válasza:
Szia. Szerintem sem kell előre lefixálni, hogy ki mit egyen, majd mindenki választ magának. 40.000 Ft-ba bele fog férni 4 személyre a kaja+taxi is+maradni is fog. Mikor akarod elvinni őket a vacsorára? Karácsonykor - dec.24-25-26. - sok étterem zárva tart. Szerintem mindenképpen beszéld meg velük előre, pl előző nap, vagy 2 nappal előtte, hogy szeretnéd odaadni a karácsonyi ajándékodat, és öltözzenek fel szépen, ekkor és ekkor fog értetek jönni a taxi. Fontos, hogy mindenképpen megbeszéld velük előre, nehogy rosszul süljön el a dolog. Majd írj, hogy hogy sikerült! :)
2013. dec. 17. 15:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!