13 éves vagyok, egy nagy ebédet kellene megszerveznem karácsonyra szerintetek hogyan csináljam?
Figyelt kérdés
Karácsonyra szeretnék egy vacsorát a családnak ( 4 személy ) hogyan rendezzem magát a vacsorát és a taxit is ami eljönne értünk ? egyátalán beférünk 4 en egy taxiba ? 18 év alatt ezt el tudom intézni egyedül ? ha igen akkor , hogy ? már megvan egy tervem de tippeket NAGYON szívesen várok .
Előre is köszönöm a válaszokat .
2013. dec. 15. 21:44
1/19 anonim válasza:
Taxit szerintem rendelhetsz te is, 4 ember simán elfér bármilyen autóban (sofőrrel együtt max. 5 ember ülhet normál személyautóban).
2/19 A kérdező kommentje:
legyetek szivesek többen , többet válaszolni légyszi .
2013. dec. 15. 21:50
3/19 anonim válasza:
étteremben telefonon foglalhatsz asztalt Te is, taxit is rendelhetsz, de fontos, hogy semmilyen téren ne legyen kellemetlen meglepetés (pl anyagilag) senkinek. Ha otthoni vacsora, akkor a főzést nem tudom, hogy tudod megoldani,ha másnál (pl rokonnál) lenne, akkor neked annyi a dolgod, hogy az időpontokat fixáld, és megrendeld a taxit, illetve szólj a családnak időben, hogy elkészülhessenek. Sajna többet nem tudok mondani, mivel nem tudom, hogy pontosan mi is a terv.
4/19 A kérdező kommentje:
étterembe szeretném , de kb mennyibe kerülne ? úgy gondoltam , hogy mindenkinek halászlé meg valami rántotthús meg desszert , vagy mindenkinek külön dolgot rendeltessek ? és szerintetek ha ezt véghezviszem érettebbnek és talpraesettebbnek és okosabbnak gondolnak majd a családtagjaim ?
2013. dec. 15. 21:56
5/19 anonim válasza:
ebben az esetben az lenne szép, ha te is fizetnél, megoldható ez? Nehogy az ünnepi készülődés mellett a szüleidnek ne legyen pénze rá, és bukjon az egész. Biztosan nagy meglepetést okozol, de a megítélésed nem ettől, hanem az egész éves (mindenkori) viselkedésedtől függ! Biztos nagyon büszkék lesznek rád, ha megszervezed nekik, de szerintem ne azért tedd, hogy majd felnézzenek rád emiatt. Elég felelősségteljes dolog, az biztos, és mindenképp jó pont :)
6/19 A kérdező kommentje:
Hát persze , hogy saját zsebből fizetném . De szerintetek a felsorollt ételek mennyibe kerülnek 4 személynek ? és mikor mondjam el nekik , hogy készülődjenek ? vagy milyen indokkal mondjam nekik , hogy öltözzenek ?
2013. dec. 15. 22:02
7/19 anonim válasza:
Melyik városban? Hatalmas eltérések lehetnek az árakban, függően a földrajzi helytől.
De a legtöbb étteremnek van honlapja, ahol fent van az étlap is, árakkal.
8/19 kovpet válasza:
Az ital is megdobhatja, de nem ez a lényeg.
Ha 13 évesként te szervezel és te fizetsz, akkor senki nem fog sokat zabálni meg vedelni :)
Viszont ne legyen meglepetés szerintem sem. Az sülhet el igen rosszul is.
9/19 A kérdező kommentje:
Az a baj , hogy van 40.000 Ft om amit erre feltudnék tenni . Az étlapot már megnéztem azért a kérdésért bocsánat , de szerintetek elmejek majd a jövőhét folyamán valamikor egyeztetni ? a kinézett étterembe ? az étterem neve csipke szálloda és étterem . [link]
2013. dec. 15. 22:07
10/19 anonim válasza:
Hú, hát 40 be elég sokminden belefér, szóval ezen kár rágódni a továbbiakban :) menj el, hogy mindenképp legyen szabad asztal, és szerintem már reggel szólj nekik legkésőbb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!