Kezdőoldal » Ünnepek » Karácsony » Mit kérjek és adjak?

Mit kérjek és adjak?

Figyelt kérdés

1.:Nem tudom mit kérjek karácsonyra van telefonom, tabletem, gépem. A szüleim kérdezgetik mit kérjek. Nem vagyok gazdag családban, olyan normális körülmények között élek.

2.:Nem tudom mit vegyek a szüleimnek? Szeretnék nekik venni valamit mert ők már így is olyan sokat tettek értem.

2013. dec. 12. 17:57
 1/6 anonim ***** válasza:

először is hány éves vagy, mennyit szánsz az ajándékokra?:)

nem tudjuk, miket szeretnek.. de mondjuk anyudnak vehetnél valami fürdősót vagy ilyesmit, vagy krémet, vagy gyertyát...

apudnak pedig könyvet, vagy ha van hobbija, valami ahhoz kapcsolódó dolgot.

2013. dec. 12. 18:00
 2/6 anonim válasza:
A szüleidnek készíthetnél valami kézzel készített dolgot...
2013. dec. 13. 16:35
 3/6 A kérdező kommentje:
Anyukámnak alapból krémet és tusfürdőt akartam venni, apukám hobbija a vadászat
2013. dec. 15. 16:21
 4/6 A kérdező kommentje:
Ja és 13 éves fiú vagyok
2013. dec. 15. 16:23
 5/6 anonim ***** válasza:
Fúúú,hát... Apudnak sztem rajzolj egy erdőt:)
2013. dec. 15. 16:25
 6/6 anonim ***** válasza:

Ja,hát kérni meg lóvét, vagy valami csokit, könyvet, magazinelőfizetést, koncertdvdt, vázlatfüzetet,rajzeszközöket....:)

Ja és adni még a házi készítésű képeslap is mindig cool:):):):) Van belőle többfajta is:)))

2013. dec. 15. 16:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!