Mit adjak a szüleimnek karácsonyra? (bővebben lent)
Figyelt kérdés
Szóval én 17 éves vagyok, nincs túl sok pénzem. Anyukám rengeteget dolgozik kijárna neki egy kis pihenés, ezért arra gondoltam egy wellnes hétvége lenne a megfelelő karácsonyi ajándék ahol kipihenheti magát a barátjával.Csakhogy..mint mondtam nincs túl sok pénzem, és anyának meg nincs túl sok szabadnapja. Ha mondanátok pár jó ötletet megköszönném:)2013. dec. 11. 20:33
1/5 anonim válasza:
Jelenleg ez a legolcsóbb kuponos ajánlat, ami ilyen pihenéses:
De ha nincs ennyi pénzed, akkor elég lenne ha kapna tőled egy kupont, amin vállalod, hogy két hétig otthon mindent te csinálsz és ő a kádban wellnesezhet és tv-zhet otthon nyugodtan, fú na én egy ilyen ajándéknak örülnék a gyerekeim részéről.
2/5 anonim válasza:
vagy ez talán jobb:
de olyat ne vegyél, ami jó messze van, mert akkor a benzin és a pályamatrica is plusz költség, nem biztos, hogy szerencsés.
3/5 anonim válasza:
szerintem annak is örülne, ha kapna egy sima masszázst, azt már 3-4000 ft-ért lehet kapni ugyanígy bón formában, csak mivel nem tudom hol laksz így magadnak kell keresned, mert nyilván a környéketeken érdemes keresni ilyet.
4/5 anonim válasza:
Vehetnél nekik színházjegyet vagy koncertjegyet is! Utazást fizessen a barátja! (Annyi színházjegyet is vehetnél, ahányan vagytok: pl. anya+ barát+ Te és ha van: tesód.) De mozijegy is jó. Pl. a COMING OUT az most valami új film.
5/5 anonim válasza:
Lehet venni 1-2000ft-ból arckrémet, szemkörnyékápolót... az enyém az ilyeneknek nagyon örül
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!