Mit adjak szüleimnek karácsonyra? Sziasztok tudom ezer egy ilyen kérdés volt már de nem tudom mit adjak karácsonyra szüleimnek de sajátkezűleg akarom készíteni valami egyszerűt de ötleteset! 11-éves vagyok! Anyukám 31 éves most fog tágulni a család!
Én régebben anyukámnak gyöngynyakláncot fűztem, apukámnak pedig névre szóló ("Apu" feliratú) könyvelőt himeztem. :)
Nagyon örültek neki, ha részletesebben érdekel hogy hogyan és milyent csináltam írj privit :)
15L
A "tágulni a család" azt jelenti, hogy kistesód fog születni? (Remélem nem értettem félre.) Én mindenképpen valami ehhez kapcsolódó vicces/aranyos ajándékot készítenék. Nagyon jól fog esni a szüleidnek, ha látják, hogy várod a baba érkezését, ennél az érzésnél szebb ajándékot nem is lehet adni egy szülőnek, akármit is készítesz végül.
Ha tudsz horgolni, készíts babacipőt, tuti szívszorító ajándék (ha nem tudsz, kérd meg a nagyit, hogy tanítson meg!)kis segítség: http://www.youtube.com/watch?v=E8Mr04Y7SEk
Készíthetsz képkeretet is, amit szalvétatechnikával kidíszíthetsz. Rajzolhatsz egy képet, amin ott az egész család, és azt tedd a keretbe! [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!