Mit készítsek a családomnak karácsonyra? SOS
Nem tudnék sok pénzt rá szánni, ezért gondoltam hogy készítek valamit. annyi pénzem még van, hogy pl. kreatív hobbyban vegyek valamit... a lényeg hogy én csináljam
.... :)) Testvérem (23 éves fiú, egyetemen tanul, szeret kondiznii xDD ) Tesóm barátnőjének ( kb 21 éves, egyetemista, különösen nem tudom mit szeret) Anyukámnak ( 49 éves, Szeret olvasni) Apukám ( 50 éves hmmm fogalmam sincs mit szokott csinálni xDD ) Unokatesóm ( 24 éves fiú, neki valami vicces kéne mint pl. királynős tusfürdő xDD) a barátnőjének ( neki valami csillámporos kell xDD) és a többi családtag.... pls segítsetek 13/L
Oktober kozepen el tudom kepzelni hogy ez mennyire SOS...
Es ha leirnad hogy mennyit szansz az egesz ajandekozasra akkor talan valaszokat is kapnal.
Osszessegeben szeretnek gratulalni a kerdeshez.
Nekem a nagymamám nagyon szeret olvasni és tavaly tőlem egy könyvjelzőt kapott. Úgy hímeztem rá arra a lukacsos anyagra hogy Mama (a te esetekben Anya) :) Nagyon örült neki és az anyagköltség is csak pár száz Ft. Lehet hogy idén is ilyet készítek majd vkinek a családban. Kicsit időigényes dolog, de pár óra alatt nekem megvan. :)
Ha érdekel pontosabban hogy milyen lett, akkor írj privit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!