Mit kérjek szerintetek karácsonyra? 14/L vagyok
Figyelt kérdés
Szóval lány vagyok, és 14 éves :) Anyukám azt mondta hogy 10ezer forintig gondolkodhatok. (persze ne nézzetek ilyennek, mert persze én is készítem nekik az ajándékokat ^.^) A majd lovagolni fogok, ezért kobakot kértem, de azt mondták hogy mivel csak tavasszal fogom elkezdeni más legyen. És hogy írjak fel 5 dolgot egy listára hogy ők majd ki tudják választani, és meglepi legyen... :) Szerintetek? Nincs semmi ötletem..:|2013. dec. 11. 14:57
1/3 pityubá' válasza:
Ajánlom, hogy végbélsorvadást ne kérj
3/3 anonim válasza:
Bírom az ilyen kérdéseket... egyrészt ezer van belőlük, és mást idegennek úgysem tudunk írni, csak ugyanazt ismételgetjük folyton... másrészt meg nem is ismerünk, honnan tudjuk, mire van szükséged, vagy minek örülnél?
De, ha ettől jobban érzed magad, akkor ezredszer is itt a szokásos lista:
- könyv
- DVD
- mozi-, vagy színházjegy
- közös családi program
- ruha
- vásárlási utalvány a kedvenc boltodba
- édesség
- valami kis kiegészítő a szobádba
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!