Kezdőoldal » Ünnepek » Karácsony » Szerintetek mit kérjek karácso...

Szerintetek mit kérjek karácsonyra?

Figyelt kérdés
18éves lány vagyok és nálunk eddig mindig úgy volt, hogy meglepetés volt a karácsonyi ajándék. Szüleim kitalálták hogy írjak egy minimum 10 tételből álló listát abból 2-őt sikerült írnom, mivel most szeretnék egy ezüst gyűrűt venni magamnak ugyhogy gyorsan felirtam meg egy tablet pc-t írtam még fel. Mivel most vettem egy telefont így az kilőve, meg kaptam nemrég egy smart televíziót nagyszüleimtől így a tv is kilőve, könyvet nem akarok mivel ebook-ot használok, ballagásomra meg kaptam egy laptop-ot és kijelentették hogy pénzt nem kérhetek pedig az lett volna a legjobb :) szerintetek miket írjak még a maradék 8 helyre?? :) a válaszokat előre is köszönöm. :)
2013. dec. 4. 21:45
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Én valahogy soha nem értettem ezt a mit kérjek dolgot. A meglepetések szerintem izgalmasabbak, akármi legyen is az. Nyilván ami már megvan neked nem azt fogod kapni. A várakozás is olyan izgi, szóval szerintem mond azt hogy odabízod, legyen meglepetés
2013. dec. 4. 21:51
 2/12 A kérdező kommentje:
próbálkoztam mert anyu mondta hogy már kitalált nekem valamit és én mondtam hogy akkor jó leszaz de ragaszkodnak a listámhoz :D :D
2013. dec. 4. 21:53
 3/12 anonim válasza:
Ne azon töprengj, hogy mit akarsz karácsonyra hiszen már szinte mindened meg van van akiknek még a napi betevőt is nehéz beszerezni...inkább gondolkodj azon, hogy mit adjál a szüleidnek ha tudsz akkor te saját magad készítsd el mert annak nagyobb az értéke mint egy boltból vett cuccnak.
2013. dec. 4. 21:54
 4/12 A kérdező kommentje:
én még a nyári munkám fizujából megvettem anyuék karácsonyi ajándékát :D lehet kicsit fura de tudom hogy vannak olyan dolgok amiket szeretnének és nem veszik meg maguknak és így nyugodtam megvehettem még akkor :D
2013. dec. 4. 21:58
 5/12 anonim ***** válasza:

nem értem, ha nem tudtok HASZNÁLHATÓ választ adni, miért írtok?? Tudjuk, hogy másnak a negyede sincs meg, de attól se a másiknak, se a kérdezőnek nem lesz jobb...

Én írnék 8at, és mondanám, hogy a maradék helyre meg gondolják oda, amit anyud kitalált, és mindenképp legyen az az egyik :)

Kérj esetleg vásárlási utalványt... azt nem lehet? Mondd, hogy a gyűrűt szeretnéd, meg amit anyud kitalált, hogy igazi meglepi legyen.

Ami eszembe jutott:

- csinos szövetkabát

- trendi csizma

- parfüm

- smink cuccok

- újság-előfizetés (cosmo, joy..)

- nem tudom, mit tanulsz, esetleg ahhoz kapcsolódóan valami?

- Kényelmes karosszék, amiben tudsz olvasni

- állólámpa

- nem tudom, sportolsz-e, én egy szobabiciklinek vagy elliptikus trénernek tuti örülnék...

- hatalmas tükör a szobádba

hirtelen ennyi jutott eszembe

2013. dec. 4. 22:05
 6/12 anonim ***** válasza:
Én biztosan utalványokat írnék. :) Van pl. feldobox utalvány 100 dologra beváltható a sétahajózástól az étteremig, arra használod amire szeretnéd. Kérhetsz olyan webboltba ajándékutalványt ahol e-bookokat árulnak, vagy utazási irodába ajándékutalvány, elég nagy a választék, ma már minden boltban lehet ajándékkártyát venni, így megmarad a szabadságod hogy azt válassz amit szeretnél, és mégsem pénzt kapsz. :)
2013. dec. 4. 22:51
 7/12 anonim válasza:

Érdekes, én is 18 vagyok és anyumék ugyanígy listát kértek tőlem. :))

Nekem lesz rajta pár regény, egy bicikli talán és konyhai eszközök, mert jövőre ugye minden bizonnyal egyetemre megyek és jól fognak jönni (kávéfőző, edény, ilyesmi.) Aztán majd kiderül anyáék mi mellett döntenek.

Amit még ajánlani tudok:

-minőségi cipő/ kabát, amit évekig hordhatsz

-valami szép lakberendezési tá

2013. dec. 4. 23:03
 8/12 anonim válasza:

Hamarabb küldtem el.

Szóval lakberendezési tárgy.

-színházjegy, én annak nagyon tudok örülni, tavaly is kaptam.

Hirtelen ennyi jutott eszembe. Neked van azóta jó ötleted? :D

2013. dec. 4. 23:04
 9/12 anonim válasza:

3. a kedvenc parfümöd

4. valami sulis cucc, amire már régen szukséged van

5. közös sütés anyuval az ünnepek előtt

6. egy nagy ölelés a szüleimtől

7. finom karácsonyi vacsora

8. szeretet

9. megértés

10. hogy jövöre is együtt karácsonyozzon az egész család

2013. dec. 5. 17:36
 10/12 anonim ***** válasza:
Miért kéred, hogy mások találják ki, te mit szeretnél? Ülj le és ha már annyi drága kütyüd van, akkor nézz körül mi az, ami még nincs meg. Iphone most menő (tudom, hogy van telód ,de ha az tönkremegy, lesz másik...) ..
2013. dec. 5. 19:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!