Ti mivel lepitek meg Karácsonykor édesanyátokat, nagymamátokat?
Anyu különleges szemes kávét kap, hozzá ez szép, "retro" kávédarálót.
A mama egy könyvet kap, és majd valami édességet/kávét hozzá.
A nagymamanak egy uj telefont veszek, mert a Nokia3410 mar nagyon cikis. :D Valamint csinalok neki egy parnahuzatot, amire ravasalok 2 kepet, az egyik gyerekkori es egyutt vagyunk rajta, a masik friss, es szinten ketten vagyunk rajta. Rairom neki, hogy "a szeretet nem valtozik" :)
Anyukamnak csak praktikus ajandekot lehet adni, mert a tobbit nem ertekeli sokra. Igy valoszinuleg savlekotot kap, meg megcsinaltatom a bojlert. :D
hát anyumnak+apunak együtt veszek,egy órát,mert ami a konyhában van,mindig késik és nagyon idegesít már :D
tőlem a mamák külön semmit nem kapnak,de a családtól:
mama1-törülközők
mama2: aszalt gyümölcs
Anyukám fényképalbumot kap, melybe az összes képet rendszerezve beleragasztom, ami egy dobozba van elpakolgatva.
Nagymamám fényképkeretet kap az unokák képeivel.
Anyunak sálat vettem a kedvenc színében, meg ő szereti az ilyen illatszereket, ezért illóolajat is kap. Ezen kívül még egy gyömbéres szappant keresek neki mert az szintén a kedvence.
Mamámnak nem szoktam külön ajándékot venni mer családostul adunk neki. :)) Ja, és szerintem ha sütsz nekik valamit, annak biztos nagyon örülnek majd. Sajnos én anyának nem tudok sütni mert csak karácsony után lesz műtéte (epeköves) de lehet a nagyimnak sütök valami finomságot. (Édesszájú a nagymamám) :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!