Fiúk és lányok! Ti mennyire szeretitek az édesanyátokat?
Figyelt kérdés
Én kimondhatattlanul imádom.2013. aug. 27. 15:32
1/9 anonim válasza:
Az egyetlen ember az életemben, aki feltétel nélkül szeret.
2/9 anonim válasza:
Én is imádom anyut,nagyon ritka ha összeveszünk de az sem komoly,mindent megbeszélünk egymással és sokat segítek neki mindenbe.:) 14/l
5/9 anonim válasza:
Mindennél és mindenkinél jobban szeretem! Ő az aki támogat mindenben, mindig megvolt mindenem. Jobb anyukát nem is kívánhatnék!!!
6/9 R.Speltzer válasza:
Hát amikor azt vágja hozzám hogy rohadjon le zsírom,meg mikor takarodok el itthonról olyankor nem annyira de amúúgy igen ! :)
7/9 anonim válasza:
De aranyosak vagytok:)
Hát én megvagyok vele, de nincs ilyen igazi anya-lánya "szerelem", meg soha nem is lesz. Általános iskolás koromban, szinte nem is volt velem, talán emiatt alakult ez így. Nem lett a bizalmas barátom, elbeszélgetünk, hülyéskedünk, de semmi több.
8/9 anonim válasza:
A legjobban a világon!<33333333333
9/9 anonim válasza:
nem nagyon.
jöhetnek az utálkozóak, de én nem szeretem nagyonnagyon
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!