ezekből max az egyiket kapnám karácsonyra, de jelenleg semmire sincs szükségem, ezért egy kis pénzt kapok, gyűjtöm, ha valami kell, megveszem
2013. nov. 26. 00:45
12/19 anonim válasza:
Inkább csak buta vagy, ha a szuper laptopod mellé ilyen gagyi telefont kértél, iPhone helyett xd
Erős a gyanúm, hogy te csak végignéztél két film között egy reklámblokkot és az ott látott termékeket soroltad itt el, hogy te majd azokat kapod, holott ez csak a vágyálmod.
2013. nov. 26. 06:00
13/19 anonim válasza:
Nem azért vagy elkényeztetett, mert ezt mind megkapod, hanem azért mert látszik ebből az egy mondatodból, hogy értékelni egyiket sem tudod, csak lehet majd az oviban dicsekedni vele...
2013. nov. 26. 06:58
14/19 anonim válasza:
Inkább kérjél biciklit és mozdulj ki a sok ketyere mögül!
2013. nov. 26. 07:16
15/19 anonim válasza:
Hány éves vagy, Kérdező?
2013. nov. 26. 07:37
16/19 anonim válasza:
Ha azért kapod ezeket, mert egyébként is szükséged van rá, és a szüleidnek nem okoz gondot, akkor nem.
Ha erről szól a karácsony, hogy minél több és drágább ajándékot kapj, akkor igen.
2013. nov. 26. 08:48
17/19 anonim válasza:
az írásodból ítélve igen. és egyetértek az előttem szólókkal. ha már apple gépet kapsz, akkor miért nem iphonet kérsz hozzá? az s3 jobban néz ki mint az iphone vagy miért?!:D amúgy meg az a szégyen inkább, hogy ha már legalább ilyen sok cuccot kapsz, akkor ki is írod ide...
2013. nov. 26. 18:39
18/19 anonim válasza:
ÉN örülnék ha egyet is kapnék ezek közül de egyik sincs a telefonom is a nővéremé volt ?még Xboxom sincs! De 1 túl drágák
2.ennyi minden nem kell én inkább könyveket kérek!
És ha ezeket te kérted és már ilyen sokra vársz akkor NAGYON el vagy kényeztetve és Ismered azt a közmondást,hogy jobb adni mint kapni ! A karácsony az nem arról szól,hogy jaj én ezt szeretném mert ezzel jól lehet menőzni stb.....(nem ez egészen)
ui.bocs a hibákkért.
2013. nov. 26. 19:45
19/19 anonim válasza:
Hát már bocsi de ha ez igaz akkor eléggé el vagy kényeztetve...én örülnék ha ezek közül egyet megkapnék...és hogyha tényleg ezeket kapod karácsonyra akkor örülj neki hogy a szüleid megtehetik ezt és élvezd ki mert lehet nem fogsz mindig ilyen drága ajándékokat kapni...de ne dicsekedj vele mert azt senki sem szereti...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!