Ettől már elkényeztetett vagyok?
Figyelt kérdés
Ezeket kapom karácsonyra:
-Apple legújabb laptopját (APPLE MacBook Pro 15" Retina Core)
-Samsung Galaxy S III
-Converse cipő
-Xboxhoz 4 játék
2013. nov. 25. 21:17
1/19 anonim válasza:
Én annak örülnék ha az egyiket kapnám...
2/19 anonim válasza:
Honnan tudod, hogy mindezeket megkapod?
4/19 anonim válasza:
Ha te kérted ezeket, akkor kicsit lejjebb adhatnád az igényeidet. A Karácsony nemcsak az ajándékozásról szól. Bőven elég lenne csak az egyik ajándék.
6/19 anonim válasza:
nem elkényeztetett, hanem szánalmas vagy és dicsekvéssel nyomod el a szánalmas énedet
8/19 anonim válasza:
Ha a szüleid most éppen megtehetik, akkor örülj neki, mert lehet, hogy jövőre még szaloncukorra sem telik ...
;-)
9/19 anonim válasza:
Szerintem ez nem attól függ, mi mindent kapsz. Van az, mikor egy gyerek sok mindent megkap, a szülei megengedhetik maguknak, de normális nevelést is kap mellé... Én is sok mindent kapok, (bár feleannyit se, mint te) a szüleim szeretnek ajándékozni, de az értékrendem normális, és hálás vagyok értük. Meg van az, mikor a szülők anyagi dolgokon kívül semmit se tudnak nyújtani, és azt hiszik ez az érték. És a gyerek is azt hiszi, és el is várja az ajándékokat. Na akkor vagy elkényeztetett.
10/19 tetro válasza:
Nekem ez egy kicsit kamunak tűnik. Nincsen gyerekem, de amikor majd lesz, akkor sem veszek meg neki egy munkára való 700ezer forintos laptopot. Mert teljesen felesleges. Mégis mire használná ki?
De nem ettől kamu... 700ezerért vesznek laptopot, de telefonból egy két évvel ezelőttit kapsz/kértél? Sajnos azt sem tudod, hogy mit hazudj össze...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!