Szerintetek is szétszedi a hús-vér kapcsolatokat a fész? Én már megőrülök ettől.
nem a fésszel van a baj,hanem azzal,hogy gyík a baráti társaságod.
szerezz újakat,ennyi.
és nem szed szét semmit se a fész.
heti 1x megyek fel kb a nőm meg 2 hetente nagyjából.
Csak ismételni tudom az előző hozzászólókat: nem a Facebookban kell keresni a hibát, egyszerűen gyökerek a barátaid, már ha őket barátnak lehet nevezni.
Semmi valós nincs benne? Miért, nem valós emberekkel beszélgetsz ott? Élmények persze, hogy nincsenek, mint ahogy semelyik kommunikációs eszközben nincsenek élmények. A telefonban sincsenek élmények például.
Én Facebookon tartom a kapcsolatot a barátnőmmel (sajnos távkapcsolat), lassan már másfél éve ismertem meg (láss csodát, tök véletlenül találtunk egymásra, Facebookon.) Azóta amikor csak tudok, vele vagyok, megismertem a családját, a barátait, születtek új barátságok, új élmények... és ha most hozzád hasonló stílusban akarnék írni, mondhatnám azt, hogy mindezt a Facebooknak köszönhetem.
Szóval nem a rendszer hibája, hogy unalmas haverjaid vannak csak.
(Mellékesen: nekem azért a legnagyobb élményt nem az jelenti, hogy kómás részegre igyam magam.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!