Ki mit kér karácsonyra?
Figyelt kérdés
2013. nov. 17. 08:40
12/20 anonim válasza:
Első vagyok! A nokia lumia 520 nagyon tetszik, azt szívesen elfogadnám, de még szemezgetek hasonló árkategóriában. :)
13/20 anonim válasza:
Én egy karórát szeretnék vagy egy fényképezőgépet. De ha egyik sem teljesíthető akkor párnákat. (Nagyon szeretem a párnákat) :D
14/20 anonim válasza:
Xbox kontrollert pchez
új telefon/játék
15/20 anonim válasza:
Ruhákat, átnéztem a téli cuccaim, te jó ég.xd
Parfüm, egy-két sminkcucc, ékszerek, kilövetjük a fülemet+arany fülbevaló.
Három könyvet ki is néztem magamnak.
De bárcsak azt kapnám karácsonyra, aki számomra nagyon fontos.:( És nagyon szeretem.
16/20 anonim válasza:
Egy kecskééét...*-* De sajnos azt nem kaphatok.:( Lámának is örülnék, de az sem megoldható. Viccet félre téve: Szeretnék figurás mamusz papucsot, textilfestéket, mikroszkópot, Dolák-Saly Róbert-könyvet, pizsamát, egy szép fogmosó poharat, katonai surranót, Salvador Dalí könyvet, retro walkman-t, szivárványos hosszú zoknit, sushi alapanyagokat... Persze nem kérem mindet, csak ezeknek örülnék a legjobban. Fene az ízlésem!:D A surranó már úton van. Bordó, két csatos.:) Meg biztosan kapok kapok pandás hátizsákot, egy nagyon komoly manga rajzkönyvet, szivárványos ágyneműhuzatot és cicás sapkát. Örülök, de az lenne a legjobb, ha egész évben jó kedve lenne mindenkinek. Nagyon idegesítenek a bánatcitrom arcú emberek... És az ostoba személyek is. Nekik olyan szívesen adnék agyat.
17/20 anonim válasza:
Pont ma kérdezte anyukám, hogy mit szeretnék karácsonyra. Egy könyvet kértem, Dosztojevszkij: A Karamazov testvérek.
És persze szoktam valami meglepetést is kapni.
18/20 anonim válasza:
Miért kellett lepontozni?
Nekem nem kellene semmi, ha az az ember szeretne engem, aki számomra nagyon fontos!
19/20 anonim válasza:
Egy sony hangdobozt :-) telefont fölé teszed nfc-vel(sony xperia P) és mÁr ki ks hangositja a telefont
20/20 anonim válasza:
Én egy Samsung Galaxy S3 mini-t kérek. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!