Kezdőoldal » Ünnepek » Karácsony » Ki mit kér karácsonyra?

Ki mit kér karácsonyra?

Figyelt kérdés
2013. nov. 17. 08:40
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
100%
Én egy új telefont szeretnék, de még nem tudom, hogy merjem-e ezt kérni, mert az ősszel szemüveget is kellett csináltatnunk nekem, és az is sokba került. Folyamatosan figyelem egyébként az árakat, egyre olcsóbb, meg remélem karácsonyi akcióban benne lesz, amit kinéztem. Viszont van spórolt pénzem, így úgy gondoltam, hogy a felét állom én, és a telefon másik felét kérem karácsonyra. :)
2013. nov. 17. 08:55
 2/20 anonim válasza:
93%
4eves kislányom Filly poni várat!1eves még nincs kívánság! En csak azt, hogy a gyermekeim Nagyon Boldogok legyenek
2013. nov. 17. 08:58
 3/20 A kérdező kommentje:

Első: Milyen telefont szeretnél? Egyébként én azt ajánlom neked,hogy inkább most vegyétek meg,ugyanis karácsonykor mindent "felakcióznak",unokatesómék így jártak tavaly.

Második: Az én kishúgom is Filly póni várat szeretne,csak ő 5 éves.

Jöhetnek még a válaszok!:)

2013. nov. 17. 09:22
 4/20 anonim válasza:
100%

Egy picit komolyabb fülest, mert a régi fülhallgatóim elég gagyik, és mindt tönkrement.

13/L

2013. nov. 17. 09:34
 5/20 anonim válasza:
100%
Eddig mindik volt valami kérésem de idén elhatároztam hogy mindennek örülni fogok. Csak akkor kérek ha konkrétan rákérdeznek de különben mindenki azt csinál amit jónak lát.
2013. nov. 17. 09:38
 6/20 anonim ***** válasza:
100%

A szülinapom pár nap múlva lesz, arra egy tükröt kértem a szobámba és egy nagy parafatáblát.

Karácsonyra nem kértem semmit, azt mondtam, hogy az legyen meglepi. :)

2013. nov. 17. 09:40
 7/20 A kérdező kommentje:

Szeretném megkérdezni,hogy a második válaszolót miért pontoztátok le?

Ha lehetne egy kérésem: Mindenki pontozza fel,légyszíves!

Én mindenkit felpontoztam!

Köszönöm a válaszokat,jöhetnek még:)

2013. nov. 17. 09:54
 8/20 anonim ***** válasza:
100%

arra én is kíváncsi vagyok, hogy miért pontozták le

mi nem ajándékozunk. van családi kajálás, de nincs ajándék

2013. nov. 17. 10:23
 9/20 anonim válasza:
100%
2es vagyok engem is érdekelne, hogy ezen mit lehet lepontozni! 28eves édesanya vagyok nekem a legszebb ajándék ha ők Boldogok! Illetve másik nagy kivansagom teljesíthetetlen! (Apukamat viszont látni, 2honapja meghalt)
2013. nov. 17. 11:03
 10/20 anonim ***** válasza:
100%

11/L

Nightwish-Showtime Storytime BlueRay

Epica-Retrospect BlueRay

SimCity

Teknőseimnek kilépő (értük mindent)

Na meg sok szeretetet és jó hangulatot egész évre.

2013. nov. 17. 11:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!