Kezdőoldal » Ünnepek » Karácsony » Szülők! Ti milyen karácsonyi...

Szülők! Ti milyen karácsonyi ajándéknak örülnétek a legjobban a gyereketektől?

Figyelt kérdés
Tudom hogy még 2 hónap van karácsonyig, de szeretném minél előbb megvenni Anya és Apa ajándékát. Ezért kíváncsi vagyok arra, hogy a legtöbb szülő minek örülne. Légyszives a korotok és nemetek is írjátok le :) (az összeg kb 3-4000 ft fejenként)

2013. nov. 10. 19:25
 1/8 anonim válasza:
100%
békének, bódógságnak, örömnek, és mókának:D
2013. nov. 10. 19:29
 2/8 anonim ***** válasza:
67%

Istenem, most ha én egy ritka régi bakelitnek örülnék, akkor azt veszel a szüleidnek?!

Teljesen mindegy, hogy itt vadidegenek minek örülnének, fogalmunk sincs róla a te szüleid mit szeretnek, mit csinálnak, minek örülnének! Az emberek különbözőek.

2013. nov. 10. 19:36
 3/8 anonim ***** válasza:
85%

Én a gyerekemtől a legjobban egy albumnak örülnék,amibe az ő és testvérei(ha vannak) képei lennének,mondjuk a képek alatt különböző jópofa megjegyzésekkel.Örök emlék.:)

40/N

2013. nov. 10. 19:44
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Az én édesanyám vasalónak örülne legjobban, így azt kap, de ez 30 ezres tétel. Édesapám valószínűleg telefont kap, ez pedig szintén 30-50 ezres tétel de ezt közösen vesszük édesanyámmal. Nemhiszem, hogy sokat tudunk itt segíteni, mert mindenkinek mások az igényei. Van, aki beéri szeretettel. Van, akinek konkrétan szüksége van valamire, mert elromlott, mint pl. anyukám vasalója, és most egy régebbi darabot használ, amit nagyon nem szeret. Van, aki a kreatív dolgokért van oda, ami "szívből jön". Én 18 éves lány vagyok, sosem voltam kreatív, nem tudnék nekiállni barkácsolni hülyeségeket karácsonyra, így mindig mindenkinek azt vettem, amire tudtam, hogy szüksége van, ezt pedig idén is viszem tovább. Nézz körül otthon, nincs-e valami, ami kellene. Pl. ha tört el mostanában váza, pótold. Vagy ha anyukád kifogyóban van a kedvenc arckréméből, vedd meg neki - a drogériék úgyis tele vannak ilyenkor ajándékcsomagokkal. Apukádnak vehetsz valamit az autójához, vagy ha van valami hobbija, ahhoz. Szóval itt te vagy az, akinek rá kell jönnie, hogy mi az, aminek a legjobban örülnének a te szüleid. Mert vehetsz nekik 1-1 plüssállatot is, csak arra épp a világon semmi szükségük nincs. Biztos örülnének neki, hisz tőled van, csak haszontalan.
2013. nov. 10. 19:58
 5/8 anonim válasza:
86%

Attól függ, hogy az ajándékra szánt pénzt tőlük kaptam-e, vagy megdolgoztam érte. Ha megdolgoztam érte, akkor vennék nekik valami szépet, ami nem drága.(személyre szabott) Ha tőlük kaptam a pénzt, akkor csinálnák nekik valami szépet, az internet teli van ilyenekkel, csak keresgélni kell. Szüleim bárminek megörülnek, szerintem a tiéd is csak szívből jöjjön. Tavaly ezeket készítettem.

[link]

[link]

2013. nov. 10. 20:00
 6/8 anonim ***** válasza:
Ezek a csuhébabák jópofák :)
2013. nov. 10. 20:06
 7/8 anonim válasza:
Valami közös programra befizethetnéd a családod, és akkor együtt vagytok és élmény.
2013. nov. 10. 21:15
 8/8 anonim válasza:
fényképalbumnak
2013. nov. 13. 10:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!