Szülők! Ti milyen karácsonyi ajándéknak örülnétek a legjobban a gyereketektől?
Istenem, most ha én egy ritka régi bakelitnek örülnék, akkor azt veszel a szüleidnek?!
Teljesen mindegy, hogy itt vadidegenek minek örülnének, fogalmunk sincs róla a te szüleid mit szeretnek, mit csinálnak, minek örülnének! Az emberek különbözőek.
Én a gyerekemtől a legjobban egy albumnak örülnék,amibe az ő és testvérei(ha vannak) képei lennének,mondjuk a képek alatt különböző jópofa megjegyzésekkel.Örök emlék.:)
40/N
Attól függ, hogy az ajándékra szánt pénzt tőlük kaptam-e, vagy megdolgoztam érte. Ha megdolgoztam érte, akkor vennék nekik valami szépet, ami nem drága.(személyre szabott) Ha tőlük kaptam a pénzt, akkor csinálnák nekik valami szépet, az internet teli van ilyenekkel, csak keresgélni kell. Szüleim bárminek megörülnek, szerintem a tiéd is csak szívből jöjjön. Tavaly ezeket készítettem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!