Örülnétek ajándékcsomagnak?
Állítsd össze személyesre, és tök jó.
Ha készet veszel, az szerintem szülőnek fura, de te tudod...
Ennek általában olyanok szoktak örülni, akik rászorulnak. Ha nehézkesen jönnénk ki, akkor nyilván jó ajándék lenne, ha elboldogulnak, akkor viszont sértőnek is érezhetik.
Ételekből aminek örülni szokott minden ember egyébként pl. házi, kézi készítésű lekvár, befőtt, magvas méz házilag csomagolva, házi hurka/kolbász, egyéb jó minőségű/ritka hústermék, sajttermék (pl. holland, francia sajtkülönlegesség), házi bor/pálinka, stb. Tehát ami vagy személyes, saját magatok által készített, vagy ritkaság, ínyencség.
ha olyan helyzetben vannak, hogy napi probléma a normális étkezés megoldása, akkor biztos nagyon boldogok lesznek, és nem veszik sértésnek, személytelen ajándéknak.
ha mondjuk jobban állnak, akkor sztem valami mást kéne kitalálni.
mi rokonoknak azt adunk, csak egy pezsgőt+csoki
bár anyum 40. szülinapjára kapott a testvérétől,de tetszett neki :)
Kicsit segély-jellege van.... viszont, az én saját anyósomból kiindulva, akinek sosem kell semmi, már én is ott tartok, hogy ilyesmiket veszek, hogy mosópor, tisztítószerek és kaja. Amit maga nem venne meg. Örülni szokott neki.
De ha nem ilyenek, akkor nagyot néznek. :) Nemtom... te ismered őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!