Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Ti örülnétek ha 26 évesen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti örülnétek ha 26 évesen beleszólna az anyátok a magánéletetekbe/házasságotokba?

Figyelt kérdés

http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__hazassag_..

Ez a kérdés elgondolkodtatott.....valahol megértem a lány édesanyját is,de én 26 évesen nem venném jó néven,ha anyám meg akarná szabni,kihez mehetek hozzá....

oké,25 évvel idősebb férfiről van szó,de ha a lány így boldog....

2013. szept. 6. 22:28
 1/4 anonim ***** válasza:
Nyilván nem örülnék, nem is tudom, milyen választ vársz erre a kérdésre. De nincs ilyen gondom, már 18 évesen sem szóltak bele az életembe, legfeljebb tanácsot adtak, azt is leginkább akkor, amikor kértem. Elég céltudatos voltam, a szüleim meg korrektek, nem akarták helyettem élni az életem.
2013. szept. 6. 22:42
 2/4 anonim ***** válasza:

Nem szól bele - vagyis nem tudjuk- csak megkérdezte: (Margit)noooormááális? Aggódni pedig szabad a szülőnek.

"de ha a lány így boldog...."

Azt te honnan tudod, hogy boldog? hozzáakar menni. Pont.

(amit írtam, erről is ki tudsz írni egy új kérdést?)

2013. szept. 6. 22:52
 3/4 anonim ***** válasza:

Se a szülőnek, se a gyereknek a szülei dolgába már ennyi idősen nincs beleszólása.

Mindenki felnőtt, tudja mit csinál(elvileg).

Esetleg a véleményét kinyilváníthatja az ember, de többet nem, mert abból csak a harag van.

2013. szept. 7. 06:03
 4/4 anonim ***** válasza:
Szerintem sem szól bele (egy szóval sem írta, hogy a lányának bármit is említett volna, azt meg végképp nem hogy beleavatkozna) - szerintem pont azért kéri ki idegenek véleményét mert aggódik, ő nem egészen tartja normálisnak a kapcsolatot, és nem tudja hogy igaza van-e vagy sem.
2013. szept. 7. 10:14

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!