Kezdőoldal » Ünnepek » Karácsony » Cssak en imadom ennyire a...

Cssak en imadom ennyire a Karacsonyt?

Figyelt kérdés
Nagyon szeretem az egeszet, az a kedvenc idoszakom egesz evbe. Szeretem a keszulodest mikor megvesszuk az ajandekokat (persze nem az a legfontosabb, de jo erzes mikor valakinek oromet szerzek vele). Aztan szeretem mikor diszitjuk a lakast, a karacsonyfat. Meg nikor mar karacsonyi hangulat van a varosban is es delutan/ estefele bemegyunk setalni. Szoktam sutiket sutni, az is nagyon jo. Karacsonykor meg szeretem enni a sok finomsagot:DD szeretem a meleg szobabol nezni a karacsonyi filmeket meg karacsonyi zeneket hallgatni. Jo egyutt lenni:) szoval imadom az egeszet, a hangulatot, mindent!! De olyan hamar vege van:( par eve mikor kisebb voltam meg sirtam is, hogy vege van, de meg tavaly is osszerandult a gyomrom mikor arra gondoltam, hogy vege a Karacsonynak..Es azzal nyigtattam magam, hogy ugyis hamar eljon a kovetkezo es mar sulikezdestol kepes vagyok ezt varni. Van itt rajtam kivul olysn aki meg ennyire szereti? 14/L
2013. nov. 3. 10:06
 1/7 anonim ***** válasza:
A karácsony király. Hidd el, felnőttként még királyabb. Ha majd nagyobb leszel, menj el egyszer külföldre karácsonyi vásárba. Bécs, Edinburgh. Itt olyan élmény a karácsonyi város, hogy az brutális. Mondjuk nekem a karácsony ott kezdődik, hogy reggel felkelünk, eszünk valami finom reggelit, bevágom a karácsonyfát, és bontok egy sört. Na amikor kibontom azt a sört, akkor kezdődik a karácsony. Viszont nem hiszem, hogy bírnám pár napnál tovább, mert akkor meg már ellaposodna. Szerintem pont jól lett kitalálva, hogy milyen hosszú legyen. A szilvesztert meg utálom.
2013. nov. 3. 10:11
 2/7 A kérdező kommentje:
Persze jo igy ez a hosszusag, mert utana tenyleg ellaposodna az egesz ahogy irtad:) bar nekem, ha hetekig tartana akkor is szomorkodnek, hogy vege lett:)
2013. nov. 3. 10:15
 3/7 anonim ***** válasza:
Kiskoromban imádtam,és most is imádnám,hogyha olyan lenne,mint a képzeletemben,de nem is hasonlít....de örülök,hogy neked jó,aranyos vagy.:)
2013. nov. 3. 10:42
 4/7 anonim válasza:

Én is úgy voltam vele, mint te, már nyáron kb karácsonyi hangulatban voltam :D Még mindig nagyon szeretem a Karácsonyt, de főleg az előtte lévő időszakot. Viszont az idei Karácsonyt egyedül fogom tölteni, mert Japánban tanulok és itt Karácsony se nagyon van... :( Viszont élvezd ki ameddig még a családoddal tudod tölteni, mert tényleg az a legjobb :))

F/18

2013. nov. 3. 11:06
 5/7 anonim ***** válasza:

I.M.Á.D.O.M!!!!!!

14L

Ha gondolod,dobj egy privátot:)

2013. nov. 3. 15:26
 6/7 Bukor Peti ***** válasza:
Én is imádom. elviselném, ha minden nap karácsony lenne. :-)
2013. nov. 3. 15:52
 7/7 anonim ***** válasza:
Imadom :) az a hangulat a varosban.meg ki megyek a voros martyra. Meg tudood ho eses :') en mar fel raktam a diszeket a szobamban xddd de tenyleg. Sutik meg a hangulat a lakasban :) annyira imadom! Mar oktoberben ra izgiltam:DD 13/L
2013. nov. 4. 18:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!