Nincs kivel unnepelnem a karacsonyt, ezert arra gondoltam hogy sajat magamat megajandekozom. Ti mit ajanlotok?
Nekem sincs kivel ünnepelni jelenleg. De lehet szolgálatban is leszek. Úgy jobb is lenne...
Szerintem nézz ki egy 2-3 napos szállodai pihit. Kb 30-40 ből megvan. Ott sokakkal lehetsz egy karácsonyi "bulin". Én lehet ezt tenném.
F/32
Én nem szeretnék ilyen esetben szállodába vagy welness-be menni. Ott csak azt látom, hogy mások kivel vannak együtt karácsonykor és az még rosszabb mint egyedül. Illetve magyarázkodni sem szeretnék, hogy miért is vagyok magamban.
Én szenteste pihiznék, vennék valami ajándékot magamnak és ellennék. Egyébként is jobban szeretek magam lenni szóval nem lenne gond. Napján esetleg meglátogatnám valamelyik rokont (akinek nem lennék terhére).
Ha melózol az a "legjobb" ha lehet ilyet mondani. Esetleg ha mondjuk családos munkatársadra esik az ünnepi beosztás, felajánlhatod neki hogy cseréljetek. Biztos örülne neki, neked sem jönne rosszul.
Persze rajtad múlik mit szeretnél.
Szerintem már jóval karácsony előtt gondold át, mi mindent szeretnél majd az ünnepek alatt csinálni, így, mire eljön a téli vakációzás ideje, pontosan tudni fogod, hova szeretnél ellátogatni, milyen könyvet akarsz kiolvasni, mit fogsz enni, stb.
Írhatsz "CHECKLIST"-et is. Az úgy néz ki, hogy egy papírt teleírsz minél több programmal, amit szeretnél megvalósítani az ünnepek alatt, és, ha valamelyik összejött, kipipálod a papíron. Nagyon jó dolog lejegyezni a terveidet, a vágyaidat, és tökre tetszeni fog, mikor látod majd, hogy mi mindent sikerült beiktatnod az ünnepi napokba.
Szerintem sokszor mozdulj is ki, nem csak karácsonykor, de a télen is. Menj mondjuk korizni, (oda csak elkísér valamelyik barátod, nem?) szánkózni, vagy nézegesd meg a téli programokat a neten, és válassz olyanokat, amik tetszenek, ilyesmik.
Szent estére nézzél valami jó kis receptet, egyedül is tök jól el lehet szórakozni főzés közben.
Mivel ajándékozd meg magad? Ha van valami olyan dolog, amire régóta vágysz, de eddig sajnáltad rá a pénzt: most vedd meg! Megérdemelsz valami nagyobb meglepit.
Szia
Én is egyedül vagyok karácsonykor (már évek óta), szívesen karácsonyoznék Veled, akár nálam is lehetne. De ha nyilvános helyen gondolod, elmehetnénk egy nyitva tartó helyre is szenteste.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!