Kezdőoldal » Ünnepek » Karácsony » Mit csináljunk karácsonykor?

Mit csináljunk karácsonykor?

Figyelt kérdés

19 éves vagyok, a nővérem 22, és a szüleinkkel, meg a nagymamámmal fogunk karácsonyozni. Úgy gondoltam, hogy idén karácsonykor csinálhatnánk valami kreatív új dolgot, a megszokott ajándékozás helyett. Nekem már régóta nem fontos, hogy kapjak valamit, nincs is szükségem semmire, és úgy gondolom, hogy sokkal szebb dolgokat is lehet adni a másiknak, mint egy közönséges tárgyi ajándék. Sokkal szívesebben ajándékoznék egy élményt. Olyasmire gondoltam, hogy együtt csinálhatnánk valami újat, valami szokatlant, esetleg alkothatnánk valamit közösen. Tehát egy olyan szokatlan tevékenységet keresek, ami új érzésekkel, tapasztalatokkal gazdagít, és nyilván ennek egy része abból ered, hogy közösen alkotjuk. Azt is hozzátenném, hogy a viszonyunkat elég jónak tartom ahhoz, hogy megcsináljunk ilyeneket, és jól érezzük magunkat. Nem ilyen külső programra gondoltam, tehát házon belül képzeltem el.

Lehet, hogy ez így túl szépen hangzik, de a kreativitás határtalan, és én hiszek benne, hogy találunk valami jót. Egyelőre ők még nem olyan lelkesek, mint én, de nyitottak rá. Közben még én is gondolkozom ezen, de érdekelne, hogy másokban már megfogalmazódott-e ez a gondolat. Szóval kíváncsi vagyok, hogy vannak-e olyanok, akik nem a megszokott módon ünneplik a karácsonyt? És hogy? Illetve várom a kreatív ötleteket!

Gondoltam rá, hogy esetleg felolvasó estet szervezünk, nyilván olyan gondolatokat osztanánk meg a többiekkel, amit értékesnek gondolunk. De ez valahogy nem az igazi. Szerintem nem úgy sülne ez el, mint ahogy én elképzelném. De kiindulási alapnak nem rossz.

Meg persze felvetődhet egy közös ejtőernyőzés gondolata is, biztos, hogy felejthetetlen élménnyel gazdagodnánk, de természetesen tudom, hogy hol húzódnak a realitás határai :D.

Remélem azért másokban is motoszkálnak hasonló gondolatok, és nem félnek megosztani!

2013. nov. 2. 12:51
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

AZ ajándékozást hagyd a csládodra, semmi baj nincs vele, ha ök szeretnek ajándékozni, akkor ezt megtiltani nem tudod nekik.

Szokatatok társasozni? Az egyik legjobb játék, még az én szüleim is játszották ezt velünk mikor nagyobbak voltunk, az Activity. Ez össze hozza a családot, elegen lesztek a jétékhoz, sokat lehet rajta nevetni. Vagy valami hasonlo játék.

Egyszerübb játék, amit nagyok is szeretnek az ország, város... Ezt nem rég a 10 éves gyerekek a családban hozták egy családi bulira, és a végén csak 30 felettiek(mi) játszottuk, szuper Volt, óriási nevetések.

2013. nov. 2. 13:20
 2/2 anonim ***** válasza:

Menjetek el síelni.

Vagy menjetek el Bécsbe,az Adventi vásárra! Gyönyörű!

2013. nov. 3. 15:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!