Nektek ez hogy esne? (bővebben lent)
Figyelt kérdés
Van az osztályban 3 (elvileg) nagyon jó barátnőm. Én karácsonyra mindhármuknak adtam ajándékot, részben vettem, részben saját készítésűt. Én viszont tőlük nem kaptam semmit. Illetve egyiküktől kaptam saját készítésű sütit, de azt sem kimondottan karácsonyra, csak nagyon szeret sütni a csaj és adott. Oké az én ajándékaim sem voltak túl nagy dolgok meg nem is kerültek óriási összegbe 1500-2000 Ft-ból kijött mind. És nem is azért esik baromira rosszul, mert a karácsony nekem csak az ajándékokról szól, hanem mert én gondoltam rájuk, de ezek szerint akkor én ennyire sem számítok nekik? Mit gondoltok erről? Nektek hogy esne ez?2013. jan. 8. 16:49
11/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenki válaszát. Tényleg nekem se az ajándék vagy az értéke számít. Soha senkitől sem szoktam hatalmas értékben ajándékot kapni, szüleimtől, rokonoktól, tesóimtól sem. A karácsonynak nem ez a lényege. Maga a szituáció esett rosszul, hogy elvileg tényleg legjobb barátnők vagyunk és mindig ajándékozunk. És egyikük sem kőgazdag, de egyátalán nem szegények.
2013. jan. 9. 20:55
12/14 anonim válasza:
Én is 2 lány osztálytársamnak vettem születés napjukra ajándékot,elvileg nekem is jó barátaim voltak,és engem még felsem köszöntöttek,élőben sem és még az interneten sem.Mára már utálom őket bizonyos okok miatt,és rá jöttem hogy ők nem is a barátaim.De mára már 2 ribanc lett belőlük de mind1
13/14 anonim válasza:
Nekem tuti nem esne jól.Szerintem az ilyenek NEM igazi barátok
14/14 anonim válasza:
Mond meg nekik, hogy: Ti szegények! Nem tudtatok nekem ajándékot venni? Bezzeg én költöttem rátok mi?! , ha ezt mondod nekik biztosan ajándékot vesznek majd állandóan.
Egy rohadt gazdag lány:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!