Kezdőoldal » Ünnepek » Karácsony » Ti mit kaptatok karácsonyra?...

Ti mit kaptatok karácsonyra? Csak Én kaptam ilyen nyomi ajándékokat?

Figyelt kérdés
Kaptam egy kis ajándéktáskában egy barna körömlakkot,hajzselét(Nem használok),és egy 300 Ft-os papírból készült,ajándékdobozt. :-( És slussz...
2012. dec. 24. 22:13
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
74%
dubajozik?
2012. dec. 25. 17:56
 22/25 anonim ***** válasza:

Most nyomi vendéget kaptam. :((

Lezsibbadt az agyam. Holnapra meg bejelentkezett még egy látogató. A töltött káposztát meg most sétáltattam be a fagyasztóba, mert hogy mi már ráuntunk.

Most vegyem vissza?

Körömlakkom elkészítve, egész délután nem jutott rá időm.

Nem barna :) Diszkrét bugyogó rózsaszín :)

2012. dec. 25. 18:07
 23/25 anonim ***** válasza:
Egy Amvay tusfürdőt és szintén egy Amvay testápolót. Utóbbit sohasem használtam, nem is fogok. Érdekes, mert s sógornőm minden évben a leghaszontalanabb dolgokkal ajándékoz meg, amik semmi örömet nem okoznak, viszont rendesen felbosszantanak. Nem tudom meddig bírom még, hogy ki ne mutassam. Ezek az ajándékok tövid úton másokhoz kerülnek, de még odaadni is szégyellem. Tavaly pld. ő hozta a harmadik sólámpát...
2012. dec. 27. 18:40
 24/25 anonim ***** válasza:

nem,nem csak te kapsz kevésbé drága ajándékokat. én szülinapomra is egy smst kaptam.

most már 2 éve normális fánk se volt karikol. legalább gondoltak rád, én sose akadok ki ha sz*r ajándékot kapok, nem fog összedőlni a világ. amit még nem értek az az hogy minek írnak ide a kis gazdag tinik hogy ők hány Iphonet,meg hány centi sarkú csizmát kaptak? csicskák

2013. jan. 13. 11:57
 25/25 anonim válasza:

adtál le rendelést? ha nem akkor ígyjártál.

de legalább kaptál ajándékot,és valszeg szeretettel adták. ez kéne,hogy a lényeg legyen.nem a nyomisága.

2015. dec. 25. 20:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!