Ti mit kaptatok karácsonyra? Csak Én kaptam ilyen nyomi ajándékokat?
Szerintem inkább azt nézd, hogy kitől kaptad. Ha szeretettel adták, és készültek rá, akkor én igenis örülnék.
Ha tényleg csak "odavágták", akkor lehetne a legjobb ajándék a világon, akkor sem jelentene túl sokat.
Én amúgy DVD-ket kaptam, karkötőt, szappant, egy órát meg pénzt. Én mindennek nagyon örültem, de különösen annak, amikor én adtam át az ajándékaimat. :)
én semmit nem kaptam, magamnak vettem egy tabletet. Kb. 15 éves korom óta nem kaptam ajándékot, úgyhogy... :)
20/L
Skypet kaptam az egyik lányomtól. (jól írtam?) Mert elhúztak külföldre másik rokont látogatni..:(
Másik gyerekem is külföldön.
Az "öreggel" meg kettesben.
Nyomi ajándéknak is jobban örültem volna, ha személyesen adják át. Ez van. Örülj az ajándéknak! Attól még lehet, hogy szeretettel adták. :))
Boldog karácsonyt!
en egy fekete es egy zold inget kaptam , egy vajszinu ugg csizmat es egy vajszinu 15 cm-es magassarkut , 1 gyurut , egy playboy v.i.p parfumot , melltartot , bugyikat es egy pizsit c:
15/L.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!