Mimi003 kérdése:
Na lányok, ki mit kapott karácsonyra?
Figyelt kérdés
:) írjátok kíváncsi vagyok :D2012. dec. 24. 15:35
1/10 anonim válasza:
Én még semmit, majd vacsi után lesz ajándékosztás, most a barátomat várom, mert ő már túl van ezeken és már úton van ide:) Nekem az a legnagyobb ajándék hogy ő is itt lehet velem szenteste:)
3/10 anonim válasza:
még semmit...
tabletet kértem, de jól kiröhögtem a szüleim mikor megmondtam nekik h mit kérek... úgy h 1millió % h nem ez lesz az ajándékom...
biztos vmi olcsó vackokat kapok, mint minden évben aminek semmi haszna sincs...
de majd este megírom...
4/10 anonim válasza:
Semmit. Magamat megleptem azzal, hogy ma nem írom a töri tételt.
5/10 A kérdező kommentje:
első válaszoló : Nincs is annál jobb mint avval /azokkal leni akiket szeretünk :)
harmadik válaszoló : várom, majd írj :)
és Boldog karácsonyt mindenkinek :))
2012. dec. 24. 22:17
6/10 anonim válasza:
dezodort, tusfürdőt (enyhe utalás arra, hogy büdös lennék? :D), tollat, gyertyát
7/10 anonim válasza:
én csokit, tusfürdőt, 2 pár zoknit, és naptárat...
3. válaszoló vagyok... szóval igazam lett, pedig akk még nem tudtam h mit kapok... komolyan egy könyvnek is jobban örültem volna... bár ha a családom ízlésére gondolok akk jobb h nem kaptam azt se... :)
8/10 anonim válasza:
Egy könyvet, amire már régóta vágytam, CD-t, sálat, két nadrágot, pizsit, epres testpermetet, parfümöt, pénztárcát. Mamámtól meg pénzt, hogy vegyek rajta, amit szeretnék.
10/10 anonim válasza:
iphone tokot, ruhákat, cipőt, hajvasalót, essence gél lakkot, és egy nikon fényképezőt:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!