37 éves férjemnek szerintetek megfelelő ajándékot vettem karácsonyra?
Igazán nehéz dolgom volt, hogy mit vegyek neki, de végül is egy Georgio Armani 100 ml-es parfümöt rendeltem?
Szerintetek? Esetleg még mit vegyek hozzá?
Mivel fogalmam sincs mit szeret a férjed, milyen ember így a válasz annyi, hogy te tudod hogy örülne neki a te férjed, te élsz vele.
Azt tudom hogy az én férjem nem örülne neki,mert nem szereti ezt az illatot. Csak ismered hogy tudd jót vettél..
Te férjed,te ismered.
Az én párom sem örülne,mert egyrészt egy fixet használ,azt pedig egytt rendeljük avonból ha kifogy,nem meglepetés.
Ha szereti a parfümöt és használ is, akkor jó.
Ha még szeretnél "venni" valamit hozzá, akkor valamilyen közös élmény legyen.
- közös kirándulás
- színház/mozi/koncert jegy
- masszázs
- wellness hétvége
Esetleg tárgy, amire szüksége van, vagy már elnyűtte:
- bőr kesztyű, pénztárca, öv
- sál, sapka
- pulcsi
Illatszert ajándékozni lutri, pláne férfinak. Én nem örülnék neki, még akkor sem, ha eltalálod az ízlésem. Mi, férfiak a személyes/frappáns ajándékokat szeretjük. Nem kell az sem, hogy drága legyen, inkább keltse fel az érdeklődésünket. Az a jó, ha érzem, hogy ez az _én_ ajándékom. Ami ide tartozik: egyedi vagy legalább különleges édesség, alkohol, hobbieszköz. Utóbbi nehéz ügy, mert valamelyest értened kell a hobbijához, különben 99%, hogy mellényúlsz.
Közös hétvége, wellness, kirándulás, síelés, a lényeg, hogy érdekelje őt is. El lehet menni múzeumba is, ha egybevág a hobbijával (közlekedési, anatómiai, hadtörténeti, stb.)
Ha van valami különleges vágya, akkor arra kell rámozdulni (pl. kibérelni egy hétvégére egy komolyabb kocsit, lenyűgözni az ágyban stb).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!