Kezdőoldal » Ünnepek » Karácsony » Mit vegyek férjemnek karácsony...

Mit vegyek férjemnek karácsonyra? 43 éves, nem szereti z órát, z ékszert.

Figyelt kérdés
Ti mit vetettek a férjeteknek?
2011. dec. 17. 23:10
 1/10 anonim válasza:
én a férjemnek semmit mert fiú vagyok. de ha nő lennék és ha már óráról vagy ékszerről van szó akkor már inkább valami különleges jó minőségű italt vennék neki
2011. dec. 17. 23:18
 2/10 anonim ***** válasza:
Majdnem hasonló korú barátomnak csak azt, amit szeret és amire szüksége van. Szép inget, mert abból sosem elég, minőségi borotvakészletet az eldobhatósok után jól jön, és egy különleges bort, ami nagy kedvence. Vacsi után néha egy fél pohárral, pár hónap alatt benyalogatja.
2011. dec. 17. 23:18
 3/10 anonim válasza:
100%
Bár lehet kicsit érdekes, de tudtam, hogy a hobbija az elektronika, a számítástechnika, mindig vesz valami újat a számítógépéhez, egész nap tudja az ilyesmit bütykölni, sokszor mondta, hogy kellene ilyen olyan dolog a számítógéphez, de mivel én örülök ha be tudom kapcsolni a gépet, nem értek hozzá, rákérdezni konkrétan meg nem akartam, gyanús lett volna neki. Vettem neki egy elektronikai üzeltbe egy vásárlási utalványt, amiből kedve szertint azt vehet, amire szüksége van, ami kell neki. Nagyon örült neki, vett belőle sok új dolgot, így nem lehet hibázni. De ugyanilyen jó lehet egy ruhaboltba vásárlási utalvány, stb. :)
2011. dec. 17. 23:20
 4/10 anonim ***** válasza:
süss neki vmi finomat!
2011. dec. 17. 23:26
 5/10 anonim válasza:

Az én férjem nagyon szeret főzni, szeret új ételeket, italokat kipróbálni. Szereti a különleges teákat és kávékat.

Vettem neki egy wokot, néhány fajta nehezen beszerezhető fűszert, csokoládé ízű teafüvet, és egy doboz különleges kávét. Ennyi :)

2011. dec. 17. 23:29
 6/10 anonim válasza:
100%
Masszázsbérletet pl. Azt majdnem mindenki szereti, ha dögönyözik egy fél órán-órán keresztül. :)
2011. dec. 17. 23:46
 7/10 anonim válasza:

Utolsó! Ez egy tök szuper ötlet!! :)

Na majd jövőre...

2011. dec. 18. 00:03
 8/10 anonim ***** válasza:

van vmi hobbija?

sport stb?

pl. újság-előfizetés

vagy vmi élmény amit közösen élvezhettek (közös programra jegy)

technikai kütyü, ruha, elektromos borotva, könyv

barkácscucc

te ismered.

2011. dec. 18. 08:42
 9/10 anonim ***** válasza:
100%

esetleg a kedvenc előadójának a cdjét! csinálhatnál (ha még nincs) 1 szép fényképes albumot. Esetleg vlmi olyat amit mindig mond h nincs neki és kéne de sajnálja rá a pénzt mert kéne másra..

remélem tudtam segíteni! boldog karácsonyt neked és a férjednek, családodnak!

2011. dec. 18. 12:46
 10/10 anonim ***** válasza:
Bőr pénztárcát.
2021. okt. 12. 08:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!