Mit vegyek a férjemnek karácsonyra?
Gondoltam rá, hogy a hobbijával kapcsolatban veszek neki valamit, de ez megegyezik a munkájával, ami az autószerelés. Érdekli még a számítógép, és szeret sportolni.
Adjatok valami jó ötletet!
Szia.
Uszodabérlet?Kondibérlet?Webkamera,headset?
Nem viccként említve a csavarhúzókészletet(lehet hogy nincs meg mindegyik),újságelőfizetés,vagy kábeltelevíziós előfizetés(ha eddig nincs ilyen csomagotok),amiben National Geographic,Discovery Channel és hasonlók benne vannak,ahol nézhet filmeket a hobbijáról,én speciel imádom a Discovery-n Edet és Mike-ot nézni az Autókereskedőkben,ahol régi verdákat csinosítanak ki és adnak tovább,tök jó ötleteket adnak a hozzá nem értőknek.
Boldog Ünnepeket!
Én pénztárcát vettem a páromnak, mert most hogy megláttam a régit, kicsit lestrapálta :D
Tavaly egy szép márkás órát vettem neki.
Szerintem örülne az autóba egy új rádiónak.Az olyan pasis :)
Vagy ahogy az előttem lévő is írta, valami szerszám.
Én itt szoktam a páromnak ezt azt venni, szerszám, munkásruha, cipő. Azért vannak elérhető árakon is dolgok. Minden nagyon jó minőségű.
Szia!
Én a páromnak az autójába csomagtértálcát rendeltem, remélem beválik.
Nézd meg te is: www.csomagtertalca.com
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!