Mit adjak a férjemnek karácsonyra?
Ebben az évben volt az esküvőnk, és kissé tanácstalan vagyok, mit adjak karácsonyra a férjemnek.
Már megrendeltem 3 könyvet, de mellé szeretnék valami kisebb ajándékot venni. A párom 22 éves.
Szerintetek?
19/L
Kedves kérdező! Aki megjegyzést tett, hogy cigány vagy, az szerintem a korodra utalt. Nem tudom mi a kifogásolható benne, megtehettétek, hogy esküvőt tarthassatok, ebben semmi gond nincs. Inkább örülni kellene, hogy vannak még ilyen "vállalkozó szellemű" fiatalok :)
A parfüm, sál( én a páromnak saját kezűleg kötöttem :) egy jó dvd, hobbijával kapcsolatos dolgok, esetleg egy üveg téglatestbe egy közös képeteket gravíroztatni, stb. légy kreatív :)
Igen később rájöttem, hogy valószínű a korom miatt irta :) De hát nem mindenki olyan mint ő. :)
Köszi az ötletet, nagyon tetszik, az a gravírozott téglalap alakú kis üvegtestes elgondolásod :)
Lehet akkor az lesz, biztos örülne neki :) Köszönöm a rendes válaszod :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!