Hogy vészeljem át az ünnepeket teljesen egyedül?
Sajnos több száz kilóméterre élek a családomtól (szülők,testvérek) a munkám miatt,amit most vesztettem el. A párommal nemrég szakítottunk,hazautazni meg nem tudok,mert pont annyi pénzem van,hogy kifizessem az albit,meg kaját vegyek.Január elsejétől lesz új munkám.
Bele fogok bolondulni,hogy ezt a 3 napot a 4 fal közt egyedül kell töltenem.
Ha egyedül érzed magad, keress fel valakit, aki magányos.
Ha boldogtalan vagy, próbálj felvidítani valakit.
Nem baj, ha nincs pénzed, biztos vannak, akik már a társaságodnak is örülnének, például idősek, betegek, akik szintén egyedül vannak, vagy szomorkodnak.Ünnepek táján biztosan szoktak lenni jótékonysági megmozdulások is, például ételosztás, lehet, hogy önkéntes segítőként szívesen látnának valahol, így nem unatkoznál, nem lennél egyedül.
vagy pl ez is nagyon jó,együtt mennétek sétálgatni,beszélgethetnél vele,és nem lennél egyedül:)
ha meg egymásba szerettek,nem is kell visszaadnod persze:)
Másrészt hidd el, sokan lesznek még egyedül rajtad kívül, gyere ide fel a GYIK-re.
Sok ember fog itt lenni, akiknek akár 1-2 jó szó is elegendő lesz ahhoz, hogy ne érezzék olyan magányosnak magukat, pár mondattal el tudod valakinek a bánatát oszlatni, stb.
Gyere közénk akkor is, és figyelj, kinek lesz szüksége a segítségedre!
19:42-es.Ez nagyon jó lenne,de az albimba nem fogadhatok örökbe kutyut!
19:49-es annyira jól esett,amit írtál,még el is érzékenyültem,nem tudom mért :). Olyan jó,hogy vannak itt ilyen kedves emberek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!