Kezdőoldal » Ünnepek » Karácsony » A pároddal egymásnak a karácso...

A pároddal egymásnak a karácsonyi ajándékot meglepetésként választjátok, vagy mindenki elmondja mire vágyik?

Figyelt kérdés

ez az első karácsony, amióta a barátommal járunk, mivel csak pár hónapja tart a dolog. NEm ismerjük egymást tehát még annyira, és annyi ideje, h tudjuk 100%ig minek örülne a másik. Mivel túl sok pénzünk sincs, h felesleges dolgokra költsük, meg parfümöt és hasonló közhelyes dolgot vegyünk, arra gondoltam h elmondjuk mire lenne szükségünk, pl egy szép pulcsi, vagy táska, amit magunknak nem tudnánk megengedni. Ezután a másik kiválaszt párat, ami neki tetszene és megmutatja, majd mindenki magának kiválasztja abból a párból, h melyiket szeretné. Így benne van a személyes munka is, de mégsem dobunk ki pénzt olyanra, ami nem is illik a másikhoz.

Szerintetek ezzel elrontjuk az ajándékozás örömét? Ti h csináljátok?

2012. dec. 13. 09:48
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Mi általában úgy csináljuk, hogy közösen veszünk magunknak valamit. Idén pl. tv-t, de nem mindig ilyen nagy összegben, de amire szükség van (jó a tv pont nem az :D). Erre teszünk félre év közben. Emellett azért mindketten meglepjük egymást valami személyes aprósággal. Pl most egy könyvet vettem neki.
2012. dec. 13. 10:28
 12/13 anonim ***** válasza:
Nem kell feltétlenül a szenteste együtt lenni.. Látod pont ez a baj, ezért örülne sok ember egy közös napnak, mert így elrohanunk egymás mellett.. Szenteste is dolgozik mindkét fél és inkább ajándékot vesznek egymásnak, mint kinéznek egy napot, amikor végre egész nap ketten boldogan, meghitten együtt lehetnének.. Tudom, hogy nincs idő semmire, de ha más nem később csak találtok egy napot, amit együtt tölthetnétek.. Addig pedig valami apróság pont megteszi ajándéknak..
2012. dec. 13. 10:28
 13/13 A kérdező kommentje:
félreérthetően fogalmaztam, nem dolgozunk szenteste, hanem a szüleinknél vagyunk(két külön országban). Arra írtam, h dolgozunk, h van azért pénzünk hála Istennek, csak nem több tízezer esetleg neki tetsző parfümre
2012. dec. 13. 10:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!