Hogy adjam oda neki a rózsát? Azt akarom, hogy meglepetésként érje.
Mondhatjuk egy volt barátnőmmel fogok találkozni jövőhéten, de csak 5 napig jártunk..1 évig nem beszéltünk, mert akaratomon kívül annyira megbántottam.Most 2 hete újra elkezdtünk beszélni, tegnap este már találkoztunk is egy kisebb koncerten.
A lényeg, hogy csak sétálni fogunk a környéken, leülni parkba, hasonlók, most nem fogunk sehová beülni.Viszont adni akarok neki egy szál rózsát mivel nagyon szereti, de csak akkor amikor már megy, és száll fel a buszra..
Szóval találkozunk például d.u. 3kor, és 7 órakor megy haza, és akkor akarom odaadni neki a rózsát, a buszmegállóban.Hogyan oldhatnám meg, hogy csak akkor legyen nálam már a rózsa amikor már megjött a busz, és száll fel rá?-Meglepetésszerűen akarom, ezért nincs ötletem, hogy a 3-4 órán hol legyen a rózsa..
Persze ha valakinek van más hasonló ötlete, nagyon szívesen várom.
Előre köszönöm.
A lány 19, mint ahogy én is.
Ezt meg külön írom mert úgyis töröltetni fogjátok:
Egy fiú elmegy az orvoshoz, mondván hogy nagyon szúr az ánusza. A doki kéri, hogy vetkőzzön le és hajoljon előre, amikor megvizsgálja így szól:
-Uram érthető, hogy szúr, hiszen egy szál rózsa van a fenekébe dugva!
-Tudom szivi, neked hoztam!
:D
Na ez is egy módja az eldugásnak!
:)
Hát, ezt nehezen fogod tudni kivitelezni.
Hervad az a rózsa ha ilyen sokáig hurcolod, ráadásul eldugni is nehéz.
Az én tippem, hogy tekerj a szárára vizes törülközőt, kapjon vizet. Erre természetesen zacsit hogy ne ázzon át, kérd meg a virágost (gondolom ott veszed) hogy jó alaposan tekerje körbe papírral a virágot, ne sérüljön.
Így be tudod rakni egy szatyorba, viszont így is ki kell bűvészkedned a csomagolásból meg a rongyból mielőtt odaadod :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!